Translate

dijous, 1 de setembre del 2011

Feng Shui personal: Prosperitat

En aquest entorn de crisi , no està de més reflexionar sobre la prosperitat a partir de la saviesa ancestral.

Primer de tot, què entenem per "prosperitat"? "Ric" és sinònim de "prósper"? Diuen que no és més ric el que més té sinó el que menys necessita...

Després, tots tenim oberts camins d'energia que ens porten prosperitat si bé és cert que hi poden haver bloquejos, com ara:

- Un desequilibri en la valoració que fem del nostre treball. Si nosaltres mateixos, no el valorem prou, els altres tampoc no ho faran.

- Determinades actituds -especialment l'avarícia però també l'enveja, malparlar dels altres...- bloquegen, entre d'altres coses, l'entrada de diners. Penseu que aquests també són energia i, si no  els fem circular, tampoc no ens n'arribaran de nous. Al capdavall, la prosperitat és, també, un intercanvi d'energia.

En definitiva, quan hom és generós amb la vida, la vida és generosa amb un mateix. Cal saber invertir en nosaltres, ésser creatiu i valorar i saber fer servir els recursos de què tots disposem.

Al capdavall, i parafrasejant Darwin, els individus que sobreviuen no són ni els més forts ni els més intel·ligents, sinó els que més s'adapten al canvi.


Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com