Translate

diumenge, 30 de setembre del 2012

Mirallet, mirallet...


Els miralls s’associen principalment a l’element aigua i a l’element metall, encara que alguns mestres els vinculen també a l’element terra (per saber més sobre els 5 elements, feu clic aquí).
 
Pel que fa a la seva ubicació, cal tenir present que dupliquen tot allò que reflecteixen. En conseqüència, no convé que s’hi emmirallin banys, escales, desordre ni d’altres aspectes negatius.
 
No resulta aconsellable situar-los davant de la porta d’entrada de la vivenda perquè no hi deixen entrar l’energia(o Chi).
 
Tampoc no es recomana col·locar-ne un davant d’un altre perquè simbolitzen enfrontament.
 
A més, esdevé important que reflecteixin les persones completes, no tallades ni distorsionades i que no les obligui a ajupir-se. Es diu que en una llar sempre hi ha d’haver un mirall que permeti els seus habitants de veure’s sencers de cap a peus.
 
Per acabar, s’ha de considerar que els miralls es carreguen de l’energia que absorbeixen al llarg del temps, per la qual cosa cal fer-ne una neteja energètica –per exemple, amb fum- i no adquirir miralls antics.
 
 
 
Ampliaré aquest tema i en parlaré de molts més al Taller pràctic d'iniciació al Feng Shui que impartiré a partir del 4 d'octubre al Centre Cívic La Geltrú (i fins el 29 de novembre). Serà els dijous de 18.00 a 19.30 hores. Preu: 30 euros. Per a més informaciói i per a inscripcions, truqueu al 93 814 74 06.
 

dilluns, 10 de setembre del 2012

Consells per al bany

La gamma de colors adscrita a l’element aigua (blau, negre i verd aigua) és la que resulta recomanable per a una zona de bany en què l’aigua n’és justament la protagonista.
 
El bany és el lloc on ens desfem d’allò que ens sobra, per la qual cosa s’aconsella mantenir-ne sempre la porta tancada i la tapa de l’inodor abaixada, per tal que no s’hi escapi l’energia (o Chi).
 
Sempre s’ha de tenir en compte que les males olors generen energia desfavorable i especialment en un lavabo. Caldrà, doncs, tenir especial cura de la ventilació així com mantenir les canonades en bon estat.
 
Si, en entrar-hi, el primer que capta l’atenció és l’inodor, caldrà desviar-la col·locant algun element decoratiu atractiu a la vora, com una cortina de bany, un ram de flors, etc.
 
De la mateixa manera, si el primer que veiem en entrar en una vivenda o en una empresa és la porta del bany, també serà precís desviar l’atenció d’alguna manera.
 
També, resulta convenient que existeixi la possibilitat de tancar-se des de dins, per gaudir d’una intimitat que serà molt agraïda, per exemple, quan hi hagi visites.

dijous, 6 de setembre del 2012