Translate

dimecres, 30 d’abril del 2014

Astrologia xinesa: Els ulls de la serp que tot ho veu

Demà donem la benvinguda al mes de MAIG.

Alguns ja sabeu que aquest mes correspon, en la cultura xinesa, al mes de la Serp (en xinès, Si).

Si us interessa aprofundir en aquest aspecte, podeu llegir aquest article sobre Mesos i animals.

Durant l'any passat vaig anar desgranant, mes a mes, els 12 animals o branques de l'Astrologia Xinesa. Amb "El conill de març" i “El drac màgicvaig encetar la proposta d’anar definint, mes a mes, la naturalesa de l’animal representat amb una petita prosa de ficció.


Els ulls de la serp que tot ho veu

Quan els brots de la primavera ja han deixat pas als fruits incipients, repta, sensual i elegant, fins amagar-se a recer d’una roca i albirar com vola el drac, company que no passa tan desapercebut com ella.

De natura més discreta, lluny de les mirades de fades i caminants, es permet el luxe de contemplar, sempre vigilant i atenta a tots els detalls, la màgia de la vida; de copsar secrets; de comptar els núvols de dia i els estels de nit. No ho sap gairebé ningú però la ciència i les matemàtiques la fascinen.


Ara mateix, en el moment en què comença a repassar mentalment els estalvis acumulats i l’ús prudent que en farà, apareix el Senyor Conill a la vora del camí. Si no fos tan amant de la privacitat ni tan suspicaç amb els estranys, sortiria a felicitar-lo pel seu nou i bonic abillament.

divendres, 25 d’abril del 2014

Astrologia Xinesa: Com pot ajudar una interpretació de 4 Pilars als pares?

Una bona lectura dels 4 Pilars esdevé una eina útil per:

- Conèixer en profunditat la pròpia essència i no la imatge de vegades distorsionada que l’educació, l’entorn i les circumstàncies poden acabar creant amb el pas dels anys.

- Descobrir quins entorns, quines maneres de fer, quines actituds i quines professions o activitats són les més recomanables per fer que la vida flueixi d’una forma més harmònica i equilibrada.

- Esbrinar quin és el camí de vida d’aquesta persona.

- Saber quins són els moments més favorables per a determinades qüestions.

- Obtenir informació sobre la relació pares-fills i com aquests poden donar-los suport en el seu desenvolupament.

En definitiva, una Carta de Pilars és un ajut, un acompanyament, una informació útil per al desenvolupament personal.

En aquest marc els pares poden disposar d’una informació molt valuosa que els ajudarà, primer, a entendre millor perquè els seus fills i filles són com són i quins canvis podran detectar en el decurs del temps i, també, a acompanyar-los millor en el seu desenvolupament.



Demaneu informació sense compromís a: fengshui@montsemilian.com


www.montsemilian.com

Feng Shui viscut: Retenir l’energia

Si a finestrals, galeries o terrasses els vidres arriben fins arran de terra, l’energia s’escapa, la qual cosa es pot traduir en alguns aspectes desfavorables.

Per compensar aquest problema formal es poden col·locar, per exemple, jardineres que omplin la part de vidre més propera al terra i, així, retenir-la.



Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

dijous, 24 d’abril del 2014

Feng Shui: 6 consells per a llars de foc

Les llars de foc presenten connotacions positives quan s'associen a les trobades a la vora del foc i als aliments cuits en elles amb amor i paciència.

1. És de bon Feng Shui, per tant, usar-les per escalfar-se o per cuinar si se’n disposa.

No obstant això, cal tenir en compte els consells següents:

2. Cal col·locar-hi objectes associats a l’element aigua a la vora, per refrescar i controlar l'excés d'element foc. Poden ser quadres amb motius marins, figures de peixos o sirenes, objectes de vidre, etc .

3. Per contra, no hi ha d’haver-hi representacions de persones (quadres, fotografies).

4. Ha d'estar neta i ben mantinguda.

5. Si no s'utilitza, s'ha de decorar amb algun objecte que l’ "ompli ", com una peça de fang o coure o un arranjament floral o de fruites.


6. Per acabar, cal tenir en compte que el foc real posseeix una força extraordinària que és millor no fer servir si no se sap quina mena d'energia preval en l'ambient perquè podria activar aspectes poc favorables. Si voleu construir una llar de foc, resulta recomanable consultar abans amb un bon consultor de Feng Shui.


Més informació: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

dijous, 10 d’abril del 2014

Feng Shui viscut: Desviar l'atenció, desviar l'energia

En un post anterior de Feng Shui viscut em referia al moviment de l'energia assimilant-lo al de la nostra atenció.

És a dir, el recorregut que fa la nostra mirada és el mateix que hem de preveure que realitza l'energia de l'entorn (que sempre convé que sigui favorable i que en disposem).

En aquest cas, la imatge reflecteix el que ens trobem en obrir la porta d'un bany: l'inodor esdevé allò que crida l'atenció de la nostra mirada i, per tant, allà on va la nostra energia.

Com que no desitgem reafirmar aquesta simbologia d'energia marxant cap a les clavegueres (perdoneu la imatge), s'ha col·locat algun element decoratiu per desviar aquesta mirada / energia.

Així, hi ha tant el gerro amb fulles i flor com, també, el quadret de la paret i l'alfombreta de bany que penja de la mampara.

Si aquest pot ser el vostre cas, us aconsello que hi efectueu una cura similar. I recordeu: Cap on va l'atenció, va l'energia.


Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com