Translate

dimecres, 16 de juliol del 2014

Feng Shui: 2 consells per als logotips de centres d’estètica

Diverses menes de coneixement integren el que s’anomena Feng Shui.

Hi ha una part poc coneguda, molt més científica del que hom creu i que poques persones treballen (per exemple, l’Escola dels Estels Volants).

Altres aspectes són molt de sentit comú i la consideració de la simbologia.

En el cas dels logotips aquesta darrera esdevé importantíssima.

Amb freqüència ens trobem amb logos –molts d’ells relatius a centres d’estètica; de vegades també a espais terapèutics- amb predomini d’imatges clàssiques tot sovint trencades.

Si aquest fos el cas, la plasmació d’una imatge incompleta, desequilibrada i, per tant, mancada, no afavoriria el negoci ja que estaria reflectint de manera subliminar com són els nostres clients i, per tant, generaria una percepció negativa de l'empresa.

1. Si ens dediquem a l’estètica i volem que una figura humana ens representi, aquesta hauria d’aparèixer “en les millors condicions” possibles: completa, equilibrada, feliç.

2. I, per descomptat, mirant a la dreta, com per anar endavant i mai retrocedint.

Si voleu llegir més sobre logotips, Feng Shui & 4 Pilars, feu clic aquí.





www.montsemilian.com

dilluns, 14 de juliol del 2014

Feng Shui viscut: 5 aspectes millorables d’aquest espai de treball


En aquest espai observem aspectes positius. Així, es veu net i endreçat, és bonic i disposa de bones vistes i de llum natural.

Tanmateix, algunes coses serien millorables des del punt de vista de les formes. Quines?

1. Els vidres fins a terra representen una pèrdua d’energia. N’he parlat en un altre post. Per llegir-lo, feu clic aquí.

2. Aquests, a més a més, semblen no disposar de cap mecanisme que permeti de tancar (persiana, cortina…) Ho he comentat en un altre article. Per consultar-lo, en aquest enllaç.

3. Les persones que hi treballen seuen l’una al davant de l’altra i això sol simbolitzar enfrontaments. En parlava a la meva darrera publicació que podeu veure aquí.

4. També, tot i que les cadires disposen de raspatller i braços –adients per complir la teoria dels 5animals-, la majoria dels empleats tenen l’esquena exposada a qualsevol persona que els observi des del darrera i això sense dubte no contribuirà al seu benestar.

5. La paret és massa fosca. Segons el Feng Shui, el color de les parets sempre ha de ser més clar que el terra i més fosc que el del sostre. Amplieu aquesta informació, aquí.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

dijous, 10 de juliol del 2014

Feng Shui viscut: No us enfronteu

Seguim, com en el post anterior, amb casos pràctics relatius a despatxos.

En aquesta imatge observem llocs de treball en què els companys treballen enfrontats.


Sempre dic que el Feng Shui Tradicional combina ciència amb sentit comú i simbologia. I ara ens trobem en l’àmbit d’aquesta darrera: Si volem mantenir una relació sense friccions amb els companys, és millor no restar encarats mentre treballem.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

dijous, 3 de juliol del 2014

Feng Shui viscut: Que la feina us cundeixi

Al darrer post de Feng Shui viscut parlava de com aquelles taules o cadires que és com si no hi fossin del tot (transparents, foradades, etc.) no ajudaven a retenir l'energia.

En molts despatxos hi ha taules de reunió com la de la imatge. De bellesa indiscutible per a alguns -recordeu que només amb bellesa no necessàriament hi ha bon Feng Shui-, no es recomanen. Ja que tot el que hi decidiu quedarà en paper mullat.

Tampoc s'aconsella fer servir taules de treball transparents. Cal que la feina cundeixi.




Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

dimarts, 1 de juliol del 2014

Astrologia Xinesa: La cabra coqueta

Comença JULIOL

En la cultura xinesa, s’adjudica a la Cabra (en xinès, Wei).

Com cada mes, us ofereixo una prosa breu per explicar la seva essència.


La cabra coqueta

A l’ombra frondosa dels til·lers plantats a la vora de la tanca, la cabra resta embadalida. El cavall, que tot just li acaba de dedicar un renill simpàtic, ha esdevingut un punt empetitit a la velocitat de la llum que ha desaparegut a l’horitzó en un tres i no res.

L’admira tot i que no acaba d’entendre per què aquest no aprofita la calma que ara es respira per quedar-se una estona amb els seus o per pentinar-se la crinera. I és que molt sovint es pregunta per què allò que a ella més li plau no sempre satisfà els altres. Com quan organitza trobades familiars i la majoria n’excusa l’assistència o com quan el marit s’estima anar a tastar aquella nova gespa sucosa que romandre al corral gaudint dels fills.

Per sort sempre pot recórrer a les seves classes de pas a quatre per lluir, coqueta, davant les amigues.

Ara mateix, però, s’adona que la serp, prudent, l’observa des del darrera d’una pedra que hi ha al costat de l’hort.  Cal aprofitar l’ocasió per fer-li l’ullet i ventar amb pestanyes llarguíssimes l’aire perfumat de til·la.


Altres proses ja publicades:

MARÇ: CONILL

ABRIL: DRAC

MAIG: SERP


JUNY: CAVALL


Articles relacionats: