Translate

dimecres, 28 de gener del 2015

Butlletí de febrer Feng Shui & 4 Pilars

QUÈ ET PORTARÀ L’ANY DE LA CABRA DE FUSTA?

L'any 4.712 del calendari xinès correspon al 2015 del calendari gregorià.   Serà l’any de la  Cabra (en xinès, Wei) de Fusta Yin (Yi).  A la Xina es fan servir, però, dos calendaris: el lunar –que enguany començarà el 19 de febrer de 2015- i el solar –que s’iniciarà el 4 de febrer-.  Els qui treballem amb la metafísica xinesa (4 Pilars, Feng Shui...) utilitzem el calendari solar.


Si ja tens la teva Carta de 4 Pilars, potser voldràs saber quina hi serà la influència del pilar de l’any que és a punt de començar.

Preu: 20 euros (la revisió anual de la Carta de 4 Pilars no serà presencial sinó per escrit).

Més informació i encàrrecs: fengshui@montsemilian.com, telèfon 645 13 69 97

REIKI PER A LA TEVA MASCOTA


Els gossos i els gats, igual que les plantes, com a éssers vius que són, també poden beneficiar-se d'una bona sessió de Reiki:
- Aquest influeix molt ràpidament en ells tant a nivell físic com a nivell mental i emocional.
-  Els aporta vitalitat.
- Alleuja la tensió i l'ansietat.
- Enforteix el seu sistema inmunològic i nerviós.
- És de gran ajut en recuperacions postoperatòries. Redueix el dolor i la inflamació.

Preu: 30 euros / tractament complet (atenció a domicili)
Les sessions de Reiki acostumen a durar entre 20 i 45 minuts. En treballar amb mascotes el temps pot variar.

A càrrec de Jordi Milian (Mestre Reiki Mariel / Terapeuta Reiki Usui Japonès / Cirurgia Astral)

Demaneu cita al telèfon 649 268 129

dimarts, 27 de gener del 2015

Feng Shui: 1 consell per a centres comercials

En algun altre post he apuntat consells per millorar una empresa i idees per a comerços. Tots ells són útils també per als centres comercials.

A més a més, aquesta mena d’establiments solen oferir més possibilitats d’actuació.

Per exemple, en el cas dels accessos, en disposar-ne, normalment, de més d’un, es poden aprofitar les estrelles o energies que hi hagi en aquests accessos per fer que els clients hi arribin per la més favorable –de manera que la moguin i la facin arribar al negoci– i que marxin per la més desfavorable –de manera que treguin l’energia menys adequada a l’exterior-.

Així, es poden dissenyar els circuits que hauran de fer les persones que els visitin (tant des dels accessos a peu des d’un carrer com des dels accessos pel pàrquing) per tal de potenciar les estrelles més convenients.

Per entendre aquest post: De què parlem quan parlem d'estrelles?

El Feng Shui Tradicional, o Clàssic, aplica els coneixements de l'Escola de la Forma o del Paisatge i l'Escola de la Brúixola.

La primera estudia el paisatge -natural, urbá o d'interior- així com la llum, els sons i d'altres variables.

La segona se serveix de càlculs basats en les orientacions cardinals i en l'impacte de determinades constel·lacions sobre l'energia terrestre i l'Escola dels Estels Volants(Xuan Kong Fei Xing) en forma part.

Aquesta usa la brúixola (Luo Pan) amb la màxima precisió ja que la divideix en 24 sectors de 15 graus. Així, per a cada orientació, considera 3 sectors. Per exemple: S1, S2, S3, N1, N2, N3, etc.

Aporta una novetat respecte de la resta d’escoles. Això és la consideració dels cicles de temps; és a dir, l’anàlisi de com un espai canvia la seva sort amb el pas dels anys.

Les seves fórmules són les més complexes. Treballa amb 9 estrelles amb diferents significats que van evolucionant al llarg del temps. Cadascuna d’elles s’associa a un dels 5 elements i a diverses simbologies i ofereixen molta informació sobre les energies presents a les diferents estances d’un habitacle o d’una empresa i el que és més important sobre com harmonitzar-les.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

dilluns, 12 de gener del 2015

Feng Shui viscut: Albada o posta de sol?



Sempre parlo de la importància del simbolisme en el Feng Shui. No ho és tot ni molt menys però cal tenir-lo sempre en compte i és una bona manera de començar a harmonitzar un espai. La ment humana és profundament simbòlica i tot allò que veu la condiciona d’alguna manera.

Al final d’aquest post trobareu enllaços a alguns articles que he dedicat a aquest tema.

Cal tenir en compte que les fotografies, els quadres, les escultures, etc. - a part del que representen- incorporen, d’alguna manera, la vibració del seu creador. Per tant, creieu que serà el mateix una albada que una posta de sol, amb el que cadascun d’aquests fenòmens comporta? D’allò que comença amb totes les seves promeses a allò que acaba...

Altres articles:








Contacte: fengshui@montsemilian.com

divendres, 9 de gener del 2015

Astrologia Xinesa: El bou de primavera

D’acord amb el calendari xinès, el mes de gener correspon al bou (en xinès, Chou).

Una prosa breu per parlar dels trets que caracteritzen aquest animal del seu zodíac.

El bou de primavera

La vida s’arrauleix sota terra, tot enfortint-se abans d’esclatar, com el bou al cobert. A fora trastegen la pluja i el vent.

Aprofita per imaginar, amb un punt d’art i romanticisme, la casa que li agradaria de fer-se al mateix lloc on ara es refugia.

Tots els almanacs xinesos comencen amb la imatge d’un bou guiat per un granger per representar el darrer mes de l’hivern d’aquell país llunyà, quan allí es treballen els camps. L’anomenen “el bou de primavera”. D’aquests dibuixos, que ha anat aplegant al llarg dels anys, en té una paret prou plena.

Per a ell, representen l’orgull d’haver esdevingut, amb els anys, estendard d’estabilitat, firmesa, fiabilitat, treball dur i constant i perfeccionisme. “Feia feta no té destorb”, deien els pares. “No deixis per a demà el que puguis fer avui”, insisteix ell als fills.

A l’horitzó, els arbres del bosc es belluguen inquiets i pensa en la rata, a qui va animar a viatjar-hi. “Quina una es deu estar empescant?”, es demana.

Quan s’hagi fet la casa nova, que li quedarà preciosa perquè en el fons, malgrat les aparences, té un cor d’artista, la convidarà a prendre el te els dies de pluja. Potser el mico manetes li aconsellarà un emplaçament millor però el bou, obstinat com és, l’engegarà a dida perquè ell sempre té la raó.

La vida s’arrauleix sota terra. A fora trastegen la pluja i el vent.


Altres contes:

MARÇ: CONILL

ABRIL: DRAC

MAIG: SERP

JUNY: CAVALL

JULIOL: CABRA

AGOST: MICO

SETEMBRE: GALL

OCTUBRE: GOS

NOVEMBRE: PORC

DESEMBRE: RATA

Altres articles: