Translate

dijous, 28 de gener del 2016

Feng Shui: No totes les creences xineses són Feng Shui

Periòdicament, m'arriben missatges que vénen a dir el següent: "Aquest mes tal o qual hi haurà tants dissabtes i tants diumenges (5 posem per cas) i això només passa cada no-sé-quants anys. Segons el fengshui, això porta fortuna i bla bla bla..."

Bé, doncs, sento decebre a les persones que alguna vegada hi heu confiat perquè això no només no és cert sinó que no té res a veure amb el fengshui, una disciplina mil·lenària i molt seriosa tot i que de vegades caigui en mans de falsos experts:


fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com


divendres, 22 de gener del 2016

Feng Shui viscut: Formes arrodonides


M’encanten aquestes dues idees per aprofitar millor l’espai d’una manera pràctica.


Tots hem trobat a faltar alguna vegada un lloc on dipositar coses quan som en un sofà i no disposem de tauleta auxiliar pel que sigui.

D'altra banda, la prestatgeria de formes arrodonides sempre serà molt millor des del punt de vista del Feng Shui que no pas una d’angulosa. 

Més sobre els cantos punxeguts aquí:






Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

dilluns, 4 de gener del 2016

Feng Shui viscut: La bellesa no ho és tot

Sempre des del punt de vista del Feng Shui, aquests són els aspectes més o menys encertats que s’observen en aquesta imatge.


Bellesa i harmonia

Tot i que no ho són tot (perquè hi ha aspectes subtils, no detectables a cop d’ull, que cal tenir en compte) esdevenen fonamentals.

Espai de magatzematge a sota l’escala

Mai no s’hi aconsella posar-hi persones (sofás, taules de treball, etc.)


Cap a on va l’atenció va l’energia

Els elements decoratius al damunt del moble, especialment el ram de flors, capten la nostra atenció i la desvien de la baixada de l’escala, un possible punt de fuga d’energia.

NO

Parets grises

No es recomana l’ús excessiu del gris en vivendes. 


Entrebanc a l’escala

A les escales mai no hi hauria d’haver elements que puguin produir entrebancs, com el cistell que s’observa a la imatge.

Fletxes enverinades


La biga que es veu al sostre n’és una. Seria recomanable llimar-ne les arestes al màxim per evitar les cantonades amb arestes marcades.



Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com