Translate

dimarts, 14 de juny del 2016

Feng Shui personal: El somriure interior

El taoisme considera que les emocions negatives són energies de baixa qualitat que provoquen bloqueigs energètics i, en conseqüència, malalties cròniques. Amb la pràctica de la meditació anomenada "el SOMRIURE INTERIOR" s'eliminen aquests bloqueigs per recuperar la força vital. Treballarem aquest exercici al TALLER que impartirem el proper 8 de JULIOL. Tota la informació, en aquest enllaç. Us hi esperem! Les PLACES són LIMITADES. Data límit d'inscripció: 30 de juny.
Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

dilluns, 13 de juny del 2016

Feng Shui: 10 consells bàsics per a cuines


1. Tonalitats terra. Si oblidem per un moment el plànol d'estels d'una vivenda i ens atenem només a les formes, la cuina ideal s'assemblaria més a les "d'abans": rústica, amb colors de la gamma terra -marrons i grocs- que no pas a les que solem trobar a les revistes de disseny d'interiors actuals -fredes, metàl·liques, amb colors blanc, gris i negre-.
 
2. La cuina s'associa a la prosperitat a una casa i als seus habitants si la reflecteix. Per això, és recomanable que la nevera estigui plena i que hi hagi fruites i verdures a la vista (reals o representades en una pintura, un póster...)

3. La persona que cuina ha de fer-ho tranquil·la i conscient que està treballant per a la nutrició. Per ajudar-la, doncs, convé que no cuini d'esquena a una porta o similar.
 
Així mateix es recomana que:
 
4- La zona de fogons resti contra una paret i no, per exemple, en una illa central.
 
5- Hi hagi una finestra a la vora de les piques.
 
6- Si la zona de fogons i les piques/el rentaplats són a tocar, es posi element fusta entre ells. Aquest element pot ser un vas amb culleres de fusta, una taula de tallar de fusta o bé una planta aromàtica que no sigui julivert.
 
7- No es barregi cuina i zona de rentar roba. Si es troben juntes cal fer-ne una separació marcada d'alguna manera segons les possibilitats de l'espai -tancant la rentadora i l'assecadora dins d'un armari, etc.-
 
8- No es mescli allò que es nutritiu amb els productes de neteja. Per tant, no s'haurien de guardar menjar i netejadors dins d'un mateix armari encara que sigui molt gran. Cal destinar una zona ben diferenciada per a cadascuna d'aquestes dues coses.
 
9- No es vegin les escombraries. Si el cubell queda a la vista -com és habitual, d'altra part-, cal que sigui bonic, que estigui net i que no faci mala olor.
 
10- Cuina i bany no estiguin paret per paret.


Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

 

divendres, 10 de juny del 2016

Taller "Com transformar l'estrés en vitalitat: El Tao i l'art de la meditació"

Tendim a cercar l’harmonia mitjançant factors externs. Si bé és cert que l’entorn esdevé molt important, la font del benestar es troba dins nostre.

En un taller anterior vam treballar com millorar el nostre entorn amb Feng Shui i vam iniciar-nos en la meditació, que ens ajuda a estar i sentir-nos centrats.

En aquest, complementari i pensat tant per als que hi van assistir com per als que no, aprofundirem en la pràctica de la meditació, amb nous mètodes i exercicis i torns de preguntes per aclarir qualsevol dubte.


Contacte: fengshui@montsemilian.com