Translate

dilluns, 10 de desembre del 2018

Més enllà del Feng Shui: Sons terapèutics


Fa uns mesos vaig conèixer una persona amb una missió molt especial, la de donar a conèixer i explicar per què els sons produïts per la natura són importants per al nostre equilibri i per a la nostra salut física i mental.

Es diu Eva Julián, musica, compositora i etnomusicòloga. Es defineix com a dissenyadora d’ambientacions sonores terapèutiques, especialitzada en Bioacústica i en l’aplicació curativa dels sons naturals. Fa recerca en aquest àmbit des de fa més de 27 anys i més de 5.000 persones han gaudit dels seus materials.

Tots els sons que ofereix han estat enregistrats a entorns naturals escollits per la seva energia i vibració, per la seva localització i/o pel seu cicle natural i triant el moment de l’any més idoni per fer-ho. Alguns d’ells són fruit de molts dies de viatge (per exemple, a l’Antàrtida) i d’hores de treball de selecció posterior. No estan tractats per embellir-los ni contenen sons afegits.

Al web www.soundandlife.com hi trobareu molta més informació (així com agenda de tallers i d’altres activitats que organitza) i, el que és més fascinant, la possibilitat d’adquirir tota mena de sons sanadors. També, la d’obtenir un disseny personalitzat.

Adverteix que, tot i que l’aplicació de so mai no substitueix un tractament mèdic, esdevé un harmonitzador de gran ajut, que contribueix a la millora dels desequilibris emocionals propis de cada dolència i a reduir-ne les molèsties físiques.

Diu Julián: “A poc a poc vaig descobrir que als sons naturals que enregistrava apareixia una estructuració peculiar de freqüències que van demostrar tenir la capacitat d’interactuar amb les meves emocions i el meu cos, sempre equilibrant-lo o brindant suport. Ara, aquestes mateixes gravacions ajuden moltes altres persones privades de la llibertat de contactar amb la natura de forma continuada.”

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada