Translate

divendres, 15 de febrer del 2019

Feng Shui viscut: Símbols i parets

Tot analitzant aquesta imatge des del punt de vista del Fengshui, voldria comentar-ne dues coses:

1. La imatge penjada damunt del llit. Si la simbologia és important per a l'ésser humà, el qual, segons va concloure el filòsof Ernst Cassirer, és un "animal simbòlic", no cal que us digui què representen unes banyes en un dormitori... Allò que veiem (objectes, quadres, fotografies) a la nostra llar ens condiciona més que no ens pensem. Símbol i ment es retroalimenten. Cal anar en compte amb els elements que fem servir per decorar. Recordeu que el Fengshui té part d'Art, part de Ciència i, també, una part de seny.

2. La paret fosca, tot i ésser bonica, no resulta adequada. Si atenem a les recomanacions del Fengshui pel que fa a terres, parets i sostres, trobem que:

  • Terres: És millor que hi predominin les formes quadrades i els tons marrons, donat que els terres s'associen a l'element terra i tant el quadrat i el color marró el representen; que ofereixin sensació d'estabilitat i, que siguin pràctics i fàcils de netejar.
  • Parets: Convé que sempre siguin de color més clar que el terra. Aquí és on la paret del dormitori de la foto falla.
  • Sostres: Així com els terres simbolitzen la terra, els sostres representen el cel. Per això, els sostres han de ser de color més clar que les parets. Un espai amb el sostre d'un to més fosc que les parets o que el terra seria com un món a l'inrevés, on el cel seria a baix i la terra a dalt, amb la conseqüent inestabilitat.
El cas d'avui ens fa adonar, de nou, que un espai amb bon Fengshui ha d'ésser bell però, tanmateix, un espai bell no té perquè gaudir necessàriament d'un bon Fengshui.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada