Translate

dimarts, 5 de febrer del 2019

Feng Shui: Any nou xinès i canvi d'estrelles anuals


Avui, 5 de febrer, donem la benvinguda, segons el calendari solar xinès, a l’any del Porquet i, amb ell, a noves energies.

Aquest inici suposa l’arribada de noves influències no només per a les persones segons la seva carta de 4 pilars (carta astral feta segons l’astrologia xinesa), sinó també per als espais (llars, negocis, comerços). Així, les anomenades estrelles anuals, en el termini d’un any, a comptar des del principi de l’any solar xinès, habiten a les diverses orientacions cardinals.

Entre elles, cal tenir sempre en compte, com a mínim, l’energia de l’estrella anomenada 2, perquè pot comportar problemes relatius a la salut, i la de l’estrella 5, que sol provocar imprevistos desagradables.

La cura per a la primera consisteix en una carbassa (o Wu Lu) com la de la imatge. No és per casualitat que els antics metges xinesos feien servir aquests fruits per desar-hi els remeis (herbes, etc.) El dia 5 de febrer de 2019 s’haurà de col·locar al sector Nord-Est (NE).
  
Per guarir la visita de l’estrella 5  s’usa un bol de metall  daurat que contingui 1 kg de sal gruixada. El dia 5 de febrer de 2019 s’haura de posar al sector Sud-Oest (SO).

Es veu que el caràcter xinès que correspon al concepte de família representa un porc sota un sostre, tot indicant que cap casa està completa sense el seu porquet feliç. Aquest animal del zodíac xinès s’associa, doncs, a la pau i a la comoditat de la llar; a gaudir de la família i els amics; en definitiva a l’hospitalitat. Tant si teniu com si no un porquet feliç a casa vostra, no deixeu mai de gaudir-ne. Casa vostra ha d’ésser com un bàlsam que us permeti refer-vos del cansament diari i de les preocupacions. Feliç Any Nou Xinès!

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada