Translate

dijous, 3 de maig del 2018

Feng Shui personal: En sintonia amb la vida


Avui vull recomanar una lectura per eixamplar la ment. Es tracta de “Las 36 leyes espirituales de la vida”, de Diana Cooper, editat per Obelisco l’any 2003 i del qual no deixen de fer-se’n reedicions.

Es diu que podem viure des de dues vibracions diferents. Des de la por, que connecta amb totes les emocions negatives (ira, tristesa, etc.) o des de l’amor incondicional, que comporta la creença que tots estem connectats, que tots som u.

Per tant, qualsevol cosa que fem a una altra persona ens l’estem fent a nosaltres mateixos i els defectes que ens molesten en els altres, ens estan fent palesa alguna cosa pròpia que ens pertorba. En definitiva, el món que vivim és, d’alguna manera, el nostre reflex.

Si hi penseu una mica, veureu que aquests conceptes són presents en moltes filosofies i creences.

Al llibre que proposo, l’autora llança aquesta idea d’unitat i recull les normes segons les quals funciona l’Univers des del punt de vista espiritual. A partir de l’afirmació que (tradueixo del castellà) “La vida a la terra és un joc d’equip i és imprescindible aprendre’n les regles. Quan seguim les lleis espirituals, podem crear el cel a la terra”, Cooper aprofundeix en cadascuna d’elles.

Algunes us resultaran familiars, com la Llei del Karma, la Llei de l’Abundància o la Llei de l’Atracció. D’altres, no tant.

Sigui com sigui esdevenen eines per a l’autoconeixement i per a la millora personal i social. Recordeu que podem ser “el canvi que volem veure al món” (Gandhi). O, com diu la saviesa xinesa “Abans de canviar el món, dóna tres voltes per casa teva”.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada