Translate

divendres, 14 de gener del 2022

Més enllà del Fengshui: 2022, què diuen els números?

Aquest és el tercer i últim article dedicat a l’any que hem encetat fa un parell de setmanes.

L’anàlisi d’avui parteix de la numerologia, la qual estableix que cada número vibra d’una forma determinada i que aquesta vibració influeix sobre els éssers vius i les forces físiques i espirituals. Va néixer amb Pitàgores, que afirmava: “El número és el governant de les formes i idees i la causa dels déus i dels dimonis”.

De la mateixa manera que, en l’antiguitat, l’astrologia anava de la mà de l’astronomia i l’alquímia esdevenia inseparable de la química, les matemàtiques i la numerologia eren estudiades pels matemàtics.

Per analitzar el 2022 des d’aquest punt de vista, cal tenir en compte que es troba compost de tres números 2 i que el resultat de la seva suma és 6. Així doncs, cal veure què signifiquen aquestes xifres.

El 2 ens parla de dues energies que lluiten per trobar l’equilibri. En l’aspecte positiu, porta canvis, sensibilitat, intuïció, cooperació.

El 6 anuncia nous camins, tant a nivell personal com col·lectiu així com un clima d’alteració, amb molta passió i ganes de canviar-ho tot. Porta l’energia de l’aprenentatge i de la resolució de problemes.

Si recupereu l’article de la setmana passada, podreu comprovar que alguns d’aquests pronòstics coincideixen amb els de l’astrologia xinesa. Com a anècdota, explicar-vos que la setmana passada una amiga, després de llegir-lo, em va fer notar que l’astrologia xinesa i l’occidental (a la qual ella es dedica) arribaven a les mateixes conclusions.

Per acabar, un consell pràctic. Si voleu saber com serà el 2022 per a vosaltres, hi ha un dia que us servirà per fer-ne un tastet: el 18 de gener. I és que si, amb l’any nou xinès arriba un pilar amb aigua yang i el tigre, aquest dia arriba amb la mateixa energia. Estigueu atents!

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Un altre article relacionat: 2022, Tigre d'Aigua

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada