Translate

dimecres, 22 de setembre del 2010

Alguns falsos mites sobre el feng shui

1. El feng shui és decoració.

Si bé és cert que l’aplicació dels principis del feng shui repercuteixen sobre la decoració i cerquen la bellesa i l’harmonia, aquesta disciplina és quelcom més profund.

2. Després d’aplicar els principis del feng shui, casa nostra semblarà una pagoda o la residència de l’emperador de la Xina.

El feng shui ben fet fuig de supersticions. Un espai ha de reflectir la personalitat de les persones que l’ocupen i, per tant, ha d’adequar-se als seus gustos i preferències.

3. El feng shui ens solucionarà tot allò que no va bé.

Un estudi ens pot donar pautes per mirar de resoldre determinades situacions i preveure’n d’altres i en molts casos ens ajudarà a gaudir de més prosperitat, bona salut i millors relacions.

Ara bé, no hem d’oblidar que, d’una part, “la sort de l’home” ens la treballem nosaltres –amb la nostra actitud i les postres decisions- i “la sort del cel” ens ve de sèrie. Diuen els xinesos: “La terra no et donarà allò que pel cel no et correspongui”. Per a més informació sobre aquest punt vegeu l’apartat La sort de la Terra al meu web: www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada