Translate

dijous, 27 de gener de 2011

Element foc real: Espelmes enceses i llars de foc

És millor evitar la presència d’aigua i de foc reals en un espai si no sabem que aquests dos elements hi convenen segons el feng shui, excepció feta dels llocs on són necessaris per a la bona marxa de la vida, com són la cuina i el bany.

Es tracta de dos elements molt poderosos. Un consultor de feng shui us dirà on podeu ubicar-los i on no els heu de posar mai.

En qualsevol cas, des del punt de vista de les formes es poden donar un parell de consells genèrics sobre espelmes i llars de foc.

Pel que fa a les ESPELMES:

-          Recordeu que tan sols si estan enceses s’adscriuen a l’element foc.

-          No les encengueu mai a nivell de terra (i, per descomptat, observeu les normes de seguretat corresponents).

-          Tampoc no han de reflectir-se enlloc, com en un mirall, un vidre o una superfície molt polida.

Pel que fa a les LLARS DE FOC:

-          No hi col·loqueu –ni a sobre ni als voltants- retrats de persones ni res que sigui important per a vosaltres, ja que d'alguna manera ho “esteu cremant”.

-          S’aconsella que –a sobre, al voltant o ben a la vora- hi hagi representació d’aigua que “refresqui” i controli l’excés d’element foc (quadres on es vegi aigua, algun mirall, figures relacionades amb el món marí…)

-          Si es disposa d’una llar de foc, és de bon feng shui si es troba a la cuina i s'usa per escalfar i cuinar–tot i que hauríeu de demanar a un consultor de feng shui si es troba en una bona combinació d’energies-. Això sí, assegureu-vos que està neta i que funciona bé.

-          Si no es fa servir, és bo posar-hi algun detall decoratiu (algunes idees: flors, terrissa…) i no deixar-la buida.

Ens aquests enllaços trobareu més informació sobre:

-          Els 5 elements
-          La cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada