Translate

dilluns, 3 d’octubre de 2011

Llum és vida

L'energia (o chi) és vida i la vida necessita la llum del sol. El cert és que, malgrat que de vegades ens fem els despistats, no hi ha plantes ni animals d'interior. I nosaltres en som, d'animals, encara que sovint sembla que no ens en recordem.
Per això, és necessari que les persones gaudeixin de llum natural al seu espai - tant de viure com de treballar-. Si és així, la seva vida disposarà de més i millor energia. Una il·luminació inadequada pot derivar en transtorns de la salut.

Si es viu o es treballa en un entorn sense finestres -com ara, un soterrani, una nau tancada, una habitació sense finestres, un pis només obert a la façana...-, resulta recomanable substituir les bombetes ordinàries per llums d'espectre complet, que emeten una llum el més aproximada possible a la llum solar i que es poden comprar en qualsevol establiment que vengui productes per a la il·luminació.

A més, és bo incloure en la decoració d'aquest espai interior representacions de la natura que ens acostin a l'exterior, como ara pósters o quadres amb paisatges que ens agradin i, fins i tot, reproduir-hi sons naturals com, per exemple, els que es troben a enregistraments especials per a la meditació, etc.

Si és el vostre cas i ho feu, veure com la salut i, en conseqüència, el rendiment de les persones que hi viuen o hi treballen millora de forma ostensible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada