Translate

dimecres, 30 de novembre de 2011

El plànol del tresor

Un dels elements que els consultors de Feng Shui necessitem a l’hora de realitzar un estudi és el plànol del lloc en qüestió, sigui una vivenda, un comerç, una empresa o el que correspongui.

El Feng Shui tradicional parteix del centre de gravetat de l’espai per dibuixar els vuit sectors corresponents a les vuit direccions geogràfiques així com les energies que hi són presents.

Per tal que l’anàlisi sigui precisa, a més de calcular amb exactitud l’orientació de la façana i saber del cert la data de creació d’aquest espai, cal que el plànol sigui correcte, a escala i amb indicació de parets, passadissos, portes i finestres.

Fent de consultora m’he adonat que moltes persones no disposen del plànol de la seva vivenda o que en tenen un que correspon a un moment en què la distribució era diferent.

Una part del Feng Shui treballa amb la simbologia, la qual ens condiciona enormement i sovint sense que ni ens n’adonem.

En aquest marc representatiu, és bo prendre consciència que dibuixar el nostre plànol equival a fer nostre el nostre espai. Tot i que d’entrada sembli una paradoxa és cert que hi ha persones que, tot i ésser a casa seva, no s’hi senten o no l’aprofiten com a tal.

L’exercici de construir el propi plànol és un bon pas per fer un treball personal en aquesta línia. Així mateix, és també bona cosa implicar-se, com més millor, en el moment en què s’encarrega una consultoria de Feng Shui.

Al capdavall, es diu que el fet de voler aplicar els seus principis reflecteix, d’una part, una voluntat de millorar i, de l’altra, la preparació suficient per fer un pas endavant.

Què, us animeu a esmolar els llapis?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada