Translate

diumenge, 30 de setembre de 2012

Mirallet, mirallet...


Els miralls s’associen principalment a l’element aigua i a l’element metall, encara que alguns mestres els vinculen també a l’element terra (per saber més sobre els 5 elements, feu clic aquí).
 
Pel que fa a la seva ubicació, cal tenir present que dupliquen tot allò que reflecteixen. En conseqüència, no convé que s’hi emmirallin banys, escales, desordre ni d’altres aspectes negatius.
 
No resulta aconsellable situar-los davant de la porta d’entrada de la vivenda perquè no hi deixen entrar l’energia(o Chi).
 
Tampoc no es recomana col·locar-ne un davant d’un altre perquè simbolitzen enfrontament.
 
A més, esdevé important que reflecteixin les persones completes, no tallades ni distorsionades i que no les obligui a ajupir-se. Es diu que en una llar sempre hi ha d’haver un mirall que permeti els seus habitants de veure’s sencers de cap a peus.
 
Per acabar, s’ha de considerar que els miralls es carreguen de l’energia que absorbeixen al llarg del temps, per la qual cosa cal fer-ne una neteja energètica –per exemple, amb fum- i no adquirir miralls antics.
 
 
 
Ampliaré aquest tema i en parlaré de molts més al Taller pràctic d'iniciació al Feng Shui que impartiré a partir del 4 d'octubre al Centre Cívic La Geltrú (i fins el 29 de novembre). Serà els dijous de 18.00 a 19.30 hores. Preu: 30 euros. Per a més informaciói i per a inscripcions, truqueu al 93 814 74 06.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada