Translate

dijous, 7 de febrer del 2013

L'Any de la Serp d'Aigua, reptes i nous començaments

L’any de la Serp d’Aigua (en xinès, Gui Si) ens porta un animal que, tot i que a Occident va lligat a connotacions negatives a rel del seu significat en la cultura cristiana, també aporta referències positives.
 
Per exemple, la de guariment de velles ferides –representada en la serp d’Esculapi que encara podem trobar a les icones de les farmàcies- i, per extensió, d’alliberament de velles càrregues i de renovació –com el canvi de pell d’aquest rèptil-.
 
Així doncs, la serp representa transformació i sol portar grans reptes. D’altres anys regits per aquest animal han estat el 1929 –amb l’inici de la Gran Depressió als EUA-, el 1989 –amb la caiguda del mur de Berlín i el declivi dels governs comunistes- i el 2001 –amb un gran trasbals a l’Argentina: dimissió de De la Rúa, etc.)-
 
Altres aspectes de l’energia que aporta són que viu en contacte amb la terra i és refinada, contemplativa, pacient, espiritual, intuïtiva i detectora de plans secrets –sempre vigilant i atenta-, bona consellera, sensual i misteriosa, detallista i bona analista.
 
Serà un bon any per a les persones que actuïn de manera afí a aquestes qualitats, que s’esforcin i facin les coses amb consciència i sabent combinar intel·ligència, treball i sentit pràctic. Podran reixir en tot allò que es proposin sempre que planifiquin i es mostrin tranquil·les i pacients.
 
Pel que fa a l’element aigua, ja present a l’any anterior, es tradueix en una economia presidida per la por i la recessió i, al mateix temps, per la saviesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada