Translate

dilluns, 28 d’octubre de 2013

Quan demanar els serveis d'un consultor de Feng Shui?

Em passa sovint que clients, i fins i tot amics i coneguts, demanen els meus serveis o la meva opinió com a consultora de Feng Shui quan ja s'han instal·lat en una nova vivenda.
 
Això està bé a l'hora de fer reformes, quan es vol repintar o redecorar, quan es vol donar ús a una habitació que abans no es feia servir, quan es vol preparar la cambra per a un nadó... però poca gent és conscient de la importància de tenir en compte aquesta disciplina a l'hora de triar un espai adequat. Sense cap mena de dubte és el millor moment per sol·licitar ajut professional.
 
Un bon consultor tindrà en compte l'entorn de l'edifici i les característiques pròpies de l'espai a analitzar, tant les formals -o aquelles que s'aprecien mitjançant els cinc sentits: aspecte, olors...- com les més subtils.
 
De fet, quan es treballa el Feng Shui Tradicional o Clàssic s'analitza el lloc a partir de la seva data de naixement i de l'orientació precisa de la seva façana per obtenir les energies que hi són presents i, així, poder-les harmonitzar adequadament també d'acord amb les característiques de les persones que hi habitaran.
 
L'ideal és garantir un espai sa -amb l'ajut inestimable de la Geobiologia, que molts consultors també treballem-, amb un bon Feng Shui i que sigui bell. Aquests tres principis no només són desitjables sinó també compatibles.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada