Translate

dimarts, 4 de novembre del 2014

Feng Shui: 4 consells sobre la parella


Quan faig xerrades sobre Feng Shui sempre començo explicant que, segons la metafísica xinesa, la vida de les persones es compon de 3 parts: l’energia del cel, l’energia de l’home i l’energia de la terra.

1. L’energia del cel és allò que hom ja porta en néixer. Es pot interpretar mitjançant la realització d’una carta de 4 Pilars.

2. L’energia de l’home és allò que depèn de l’actuació de la persona (decisions, accions, maneres de fer, etc.)

3. L’energia de la terra correspon a l’energia de l’entorn, amb la qual treballa el Feng Shui per tal d’harmonitzar-la per que sigui el més favorable possible a les persones.

Aquí, doncs, trobareu consells vinculats cadascun d’ells a una d’aquestes 3 parts.

1. Pel que fa a l’energia del cel, heu de saber que mitjançant la interpretació de la vostra carta de 4 Pilars i la de la vostra parella, es pot saber en quina mesura sou compatibles i com serà la vostra relació. 

Si no en teniu, la vostra Carta també ens donarà pistes sobre el tema.

2. Pel que fa a l’energia de l’home, si no teniu parella, reflexioneu sobre quina mena de company/a atraureu amb la vostra actitud

Sou dels que sempre ho doneu tot als altres sense recordar-vos mai de vosaltres mateixos o sou dels que sempre ho espereu tot dels altre perquè us considereu víctimes de les circumstàncies? 

Sigui com sigui, cap d’aquestes dues posicions portarà una parella equilibrada perquè atraureu sempre just el contrari. 

El secret? Reflexioneu i mireu de centrar-vos sense col·locar-vos ni en un extrem ni en l’altre.

3. Pel que fa a l’energia de la terra:

Si no teniu parella, deixeu-li espai: Dormiu en un llit doble, amb dues tauletes de nit amb les seves làmpades respectives, amb lloc suficient a banda i banda per poder-hi accedir-hi còmodament des dels dos costats. 

Aquest espai ha d’ésser físic i, també, simbòlic: Potser serà l’hora de desar els retrats i records d’altres parelles i, fins i tot, de desprendre’ns d’aquells que potser ja no ens cal tenir.

4. Si ja en teniu, reviseu el vostre dormitori. Per fer-ho, trobareu pautes aquí.


Demaneu la vostra Carta de 4 Pilars o el vostre assessorament de Feng Shui  a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada