Translate

dimarts, 27 de gener del 2015

Feng Shui: 1 consell per a centres comercials

En algun altre post he apuntat consells per millorar una empresa i idees per a comerços. Tots ells són útils també per als centres comercials.

A més a més, aquesta mena d’establiments solen oferir més possibilitats d’actuació.

Per exemple, en el cas dels accessos, en disposar-ne, normalment, de més d’un, es poden aprofitar les estrelles o energies que hi hagi en aquests accessos per fer que els clients hi arribin per la més favorable –de manera que la moguin i la facin arribar al negoci– i que marxin per la més desfavorable –de manera que treguin l’energia menys adequada a l’exterior-.

Així, es poden dissenyar els circuits que hauran de fer les persones que els visitin (tant des dels accessos a peu des d’un carrer com des dels accessos pel pàrquing) per tal de potenciar les estrelles més convenients.

Per entendre aquest post: De què parlem quan parlem d'estrelles?

El Feng Shui Tradicional, o Clàssic, aplica els coneixements de l'Escola de la Forma o del Paisatge i l'Escola de la Brúixola.

La primera estudia el paisatge -natural, urbá o d'interior- així com la llum, els sons i d'altres variables.

La segona se serveix de càlculs basats en les orientacions cardinals i en l'impacte de determinades constel·lacions sobre l'energia terrestre i l'Escola dels Estels Volants(Xuan Kong Fei Xing) en forma part.

Aquesta usa la brúixola (Luo Pan) amb la màxima precisió ja que la divideix en 24 sectors de 15 graus. Així, per a cada orientació, considera 3 sectors. Per exemple: S1, S2, S3, N1, N2, N3, etc.

Aporta una novetat respecte de la resta d’escoles. Això és la consideració dels cicles de temps; és a dir, l’anàlisi de com un espai canvia la seva sort amb el pas dels anys.

Les seves fórmules són les més complexes. Treballa amb 9 estrelles amb diferents significats que van evolucionant al llarg del temps. Cadascuna d’elles s’associa a un dels 5 elements i a diverses simbologies i ofereixen molta informació sobre les energies presents a les diferents estances d’un habitacle o d’una empresa i el que és més important sobre com harmonitzar-les.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada