Translate

dimarts, 24 de febrer del 2015

Astrologia Xinesa: Que ens portarà l’any de la Cabra de Fusta?

El proppassat dijous 19 de febrer, el poble xinès celebrava el seu Any Nou, el de la Cabra de Fusta.

Tanmateix, poques persones saben que a la Xina es fan servir dos calendaris: el de la lluna –que és el que coincideix amb la celebració popular- i el del sol –que va iniciar-se el 4 de febrer-.

Els qui treballem amb la metafísica xinesa (4 Pilars, Feng Shui...) utilitzem el calendari solar.

Fer prediccions que serveixin per a totes les persones és inabastable perquè les energies que arriben amb aquest nou cicle influiran de manera diferent segons quina sigui la composició dels 4 Pilars de cadascú. Per exemple, les persones que tinguin un bou en algun dels seus 4 Pilars segurament experimentaran reptes. Una bona anàlisi requereix un estudi personalitzat.

I és que quan es transformen els valors de lloc, hora, dia, mes i any de naixement d'una persona segons les variables de l'Astrologia Xinesa s’obté la seva Carta de 4 Pilars.

Això és: un pilar per a l'hora, un pilar per al dia, un pilar per al mes i un pilar per a l'any.

Cadascun d'ells està format per una part superior -anomenada "tronc"- composta d'un element amb qualitat yin o yang i una part inferior -anomenada "branca"- composta d'un dels 12 animals amb què treballa l'Astrologia Xinesa. Al seu torn, cadascun d'ells està format per un o més elements yin o  yang.

En la metafísica xinesa, però, sempre podem anar del gran al petit –o del petit al gran, com més us agradi– amb els mateixos patrons com si de nines russes es tractés.

Així, cada any disposa d’un tronc i d’una branca (sense anar més lluny al 2015 tenim fusta yin al tronc i cabra a la branca) i el mateix amb cada mes, cada dia, cada hora...

Si bé, doncs, no es poden oferir prediccions que serveixin per a tothom sí que es poden apuntar alguns trets molt genèrics:

- Seguim en el que en Astrologia Xinesa s’anomena Període 8 -que va començar l’any 2004 i finalitzarà el 2024- que es caracteritza per posar a cadascú en el seu lloc de tal manera que només podran progressar les persones que actuïn amb correcció i, sobretot, amb honestedat. Per tant continuarà i augmentarà la tendència que fa que surtin a la llum secrets i escàndols amagats durant molt de temps.

- Les protagonistes de l’any seran les dones joves que es caracteritzin per ésser cultes, creatives, intel·ligents i flexibles.

- Serà un any amb menys conflictes que els anteriors, es procurarà que hi hagi harmonia i es tendirà a recuperar valors relacionats amb la família i la llar.


- Pel que fa a l’economia, si l’any anterior es va caracteritzar per un tímid optimisme que no va acabar de concretar-se, al 2015 hi haurà un sentiment d’enuig més potent que fins ara però també, una mica més d’estabilitat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada