Translate

dimecres, 6 de maig del 2015

Feng Shui: Neteja energètica d’un espai

Tot i que el tema d’aquest post no pertany pròpiament al Feng Shui, mai no em canso d’insistir que, abans d’aplicar aquesta disciplina mil·lenària, cal preparar el terreny com si d’un hort es tractés.

Els principis que cal tenir en compte són: ordre, neteja (fisica i energètica) i buit.

D’ordre i neteja i de buit e ja n’he parlat en d’altres articles. 

Ahir, des de Xile, em demanaven consell sobre la neteja energètica dels espais. Es tracta d’eliminar l’energia densa que s’hi acumula i que esdevé desfavorable. Em refereixo als rastres energètics que hi pot deixar l’enuig, els conflictes, les malalties, la tristesa, etc.

Hi ha moltes maneres de fer-ho. La més senzilla consisteix a fregar el terra amb aigua ben calenta a la qual haurem abocat un grapat de sal gruixuda.

Una altra és la neteja mitjançant el fum. Aquest sistema és fàcil i acceptat per moltes cultures. El practiquen els hindús, els tibetans, els xinesos, els cristians a les esglésies, els xamans, els andins...  I a la indústria alimentària es fumen determinats productes.

El fum és subtil i eteri i neteja allò que no es veu. 

Per realitzar una bona neteja, cal cremar, per exemple, romaní o manats que ja es venen preparats per a aquesta finalitat. Per mantenir neta l'energia de casa vostra tan sol us cal cremar algunes varetes d'encens, ventilant bé abans i després. 

També, es pot recórrer a professionals que s’hi dediquen i que fan servir disciplines com el Reiki, etc.

Quan en un espai s’han produït successos tràgics, cal recórrer bé a un d’aquests especialistes bé a d’altres mètodes més potents, que cal explicar molt detalladament a la persona que els vulgui aplicar. Es treballa amb energies poderoses que poden afectar-nos seriosament.

Si algú es troba en aquest cas, pot demanar-me consell directament escrivint al mail fengshui@montsemilian.com o trucant-me al 645 13 69 97.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada