Translate

divendres, 4 de setembre del 2015

Feng Shui viscut: Què diu casa teva de tu?

S'atribueix a Winston Churchill la frase: "Nosaltres donem forma als edificis i després ells ens donen forma a nosaltres". 

Què associaríeu a un espai com aquest?

A primer de cop d’ull se’n podrien dir moltes coses. És un lloc trist –per entendre’ns, la gamma de colors no és de les que donen caliu-; precari i desgastat. Per tant, serà difícil que qui l’habiti conegui el benestar i la prosperitat i el seu estat d’ànim es fondrà amb el de l’entorn.

A més, el capçal sense protecció al darrera i exposat a una porta ens parla d’un mal descans i d’inseguretat i d’inestabilitat. D’aquest tema n’heparlat en posts anteriors i per això no el desenvolupo aquí.

Un altre punt negatiu seria la feixuga làmpada al damunt del cap, que faria del que s'anomena "fletxa enverinada".

Tot i això, voldria fer èmfasi en la imatge que capta totes les mirades. No endebades, en Feng Shui es diu que “cap allà on va l’atenció, va l’energia”. Així és que el que més destaca és la representació d’una dona, sense la meitat superior del cap; és a dir, sense ulls ni cervell i, per tant, amb incapacitat per veure i pensar.

Dit així, pot semblar una ximpleria però us sorprendria saber com la simbologia que les persones disposen a casa seva o al seu lloc de treball parla d’elles. I, si no, doneu un cop d’ull crític a tot allò que us envolta. 

Si casa nostra parla de nosaltres, que en parli el millor possible perquè ens condiciona més del que ens pensem. Proveu-ho.


Contacte: fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada