Translate

dilluns, 8 de febrer del 2016

Astrologia xinesa: Petits apunts sobre l'any del Mico de Foc

Com alguns ja sabeu, la setmana passada va començar el nou any xinès segons el calendari solar -que és aquell que fem servir els qui treballem amb la metafísica (Feng Shui, 4 Pilars, etc.)- i tot just avui s'enceta el nou any xinès segons el calendari de la lluna i arreu del món els xinesos fan la seva festa tradicional. Acabarà el 27 de gener de 2017. 

Quina energia ens portarà aquest any, el del Mico de Foc Yang

Com sabeu, cadascun dels 5 elements amb què treballen aquestes disciplines no representa el mateix per a tothom i caldria conèixer la carta de 4 Pilars d'algú per fer-li el pronòstic individualitzat corresponent. Dit això, és cert que hi ha algun aspecte general que cal tenir en compte. 

Els anys que porten element foc solen suposar alegria i activació dels negocis. 

D'altra part, el mico es composa de metall, que és un element que genera una certa tristesa i que és atacat pel foc, que el fon. 

Això vol dir que, malgrat el foc, no serà un any fàcil. El repte consistirà en mirar de seguir la idiosincràsia enginyosa de l'animal de l'any que, segons l'astrologia xinesa, és la que explico en aquest conte.

Per a totes aquelles persones que tinguin un tigre en algun dels seus 4 Pilars, aquest any nou representarà algun obstacle a superar.

Altres anys amb el mico han estat el 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 i el 2004. Altres anys amb foc han estat els acabats en 6 i 7.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada