Translate

dijous, 10 de gener del 2019

Astrologia xinesa: L'any del porquet


L’any nou xinès s’iniciarà el dia 5 de febrer de 2019 i s’acabarà el 24 de gener de 2020.

Fer prediccions que serveixin per a totes les persones és inabastable perquè les energies que arriben amb aquest nou cicle influiran de manera diferent segons quina sigui la composició dels 4 pilars de cadascú.

Aquests equivalen a una carta astral feta segons l’astrologia xinesa i es calculen a partir de les dades de naixement, que es tradueixen enun pilar per a l'hora, un per al dia, un per al mes i un per a l'any.

Cada any també correspon a un pilar. El  del 2019 es composa de terra yin i del porquet.

Si bé no es poden oferir prediccions que serveixin per a tothom, sí que es poden apuntar alguns trets molt genèrics:

- Continuarà i augmentarà la tendència que fa que surtin a la llum secrets i escàndols amagats durant molt de temps.

- Pel que fa a l’economia, serà un any dominat pel conservadurisme i per la recessió, ocasionada per una certa prevenció.

-Les persones nascudes en un any regit per la Serp poden viure més conflictes que de costum amb tot el que tingui a veure amb lleis, normes establertes, convencions socials o familiars, els seus superiors o els seus ancestres (herències, etc).

-Les persones nascudes al mes de la Serp poden experimentar canvis relatius a la feina; és a dir, és possible que canviïn de lloc de treball dins d’una mateixa empresa, que canviïn d’empresa o que canviïn de tasca i, fins i tot,  de professió.

-Les persones nascudes en un dia regit per la Serp poden tenir conflictes relatius a la parella.

Si desitgeu un pronòstic personalitzat, podeu sol·licitar la vostra carta de 4 pilars escrivint a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada