Translate

dilluns, 12 d’agost del 2019

Feng Shui: Harmonia i bellesa


Hi ha qui confon fengshui amb decoració i, tot i que part de l’aplicació dels principis d’aquesta disciplina xinesa es tradueix en elements decoratius (formes, colors, materials, etc.), no són el mateix.

De la col·laboració eficaç entre un consultor de fengshui i un interiorista sorgeixen, entre d’altres, les dues qualitats esmentades al títol d’avui.

Perquè no hi ha bon fengshui sense bellesa i perquè la bellesa per si sola no ho és tot, m’encanta treballar en equip amb arquitectes d’interior.  Per sort, tinc l’oportunitat de fer-ho de tant en tant.

Un bon assessorament de fengshui abans que l’interiorista redistribueixi un espai, si es tracta, per exemple, d’una reforma integral serveix per tenir en compte aspectes formals, tals com:

-    La importància de poder transitar pel centre de gravetat d’un habitatge, sense que hi hagi parets o mobles al damunt.

-   El fet que no és bo que bany i dormitori es comuniquin directament (en qualsevol cas, poden ser contigus sempre i quan el capçal del llit no es trobi paret per paret amb l’inodor).

-    La inconveniència que les portes d’un bany i d’una cuina estiguin enfrontades.

També, qüestions no tant genèriques sinó ben específiques, a partir de l’anàlisi personalitzada d’un espai en concret, com ara:

-   On resulta adient que hi hagi portes o espais de pas.

-  Quin és el millor ús per a cada habitació.

- Quines zones són les més adequades per al descans dels seus habitants, atenent, entre d’altres, a les seves orientacions favorables.

Tot això sense oblidar mesurar les possibles geopaties o zones poc sanes a causa de les influències tel·lúriques.

Aquesta és tan sols una petita mostra de la informació que ajuda a fer d’una llar un lloc no només harmònic i bell sinó també pràctic, sa i ple de bona energia.

Al capdavall d’això es tracta, de viure en les millors condicions possibles.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada