Translate

divendres, 6 de març del 2020

Astrologia xinesa: Dies més dolços


Avui, dia 6 de març, quan el sol és a 15º de la constel·lació de Peixos, s’esdevé el mes del conill del calendari xinès. Segons aquesta cultura, correspon al moment en què els trons de primavera desperten els insectes.

Aquest mes representa la promesa de les noves oportunitats que arribaran amb la primavera. Simbolitza tot allò relatiu als nens i a les persones que necessiten especial atenció. Quan els xinesos observen la llluna, hi veuen un conill fent bullir herbes per confegir l'elixir de la immortalitat.

No endebades, el conill (en xinès, mao)  sempre ve carregat de molt element fusta i la seva energia s’assimila a la de la vocació de servei, a la docència, a l’amabilitat; també, a la de la creativitat.

Si heu nascut entre primers de febrer de 2011 i primers de febrer de 2012, entre primers de febrer de 1999 i primers de febrer de 2000, entre primers de febrer de 1987 i primers de febrer de 1988, entre primers de febrer de 1975 i primers de febrer de 1976, entre primers de febrer de 1963 i primers de febrer de 1964, entre primers de febrer de 1951 i primers de febrer de 1952 o entre primers de febrer de 1939 i primers de febrer de 1940, potser us identificareu amb aquestes qualitats perquè disposeu d’un conill a la vostra carta. També, si heu nascut entre els dies 6 de març i 5 d’abril de qualsevol any. Tanmateix, aquesta només serà una petita part del que correspondria a la vostra carta de 4 pilars, que és la carta astral feta segons l’astrologia xinesa.

Les persones que compten amb un conill en aquesta carta són molt familiars, amb molt d’amor per compartir. Solen estar disposades a realitzar grans sacrificis per garantir el benestar dels seus fills i, més tard, la cura dels seus pares es converteix en la seva preocupació principal. La paraula clau que les defineix és la compassió.

El problema humà bàsic és la manca de compassió. Mentre aquest problema subsisteixi, subsistiran els altres problemes. Si es resol, podem esperar dies més dolços” (Dalai Lama).

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada