Translate

divendres, 2 de febrer del 2024

Un drac, un gos i un gall

Aquest diumenge començarà l’Any Nou Xinès, el del Drac de Fusta Yang.  El calendari xinès es fa servir des de l’any 2.697 a.C i per tant, aquest correspondrà al 4.721.

Cal recordar que, a la Xina, es fan servir els calendaris de la lluna i del sol. El primer coincideix amb les celebracions populars, que enguany es faran el dia 10 de febrer, i el segon és el que fem servir en disciplines com el fengshui o l’astrologia xinesa.

No es poden fer prediccions que serveixin per a tothom perquè les energies que arriben amb aquest nou cicle influiran de manera diferent segons quina sigui la composició de la carta de 4 pilars de cadascú. Aquesta equival a una carta astral feta segons l’astrologia xinesa i es calcula a partir de les dades de naixement.

Si bé no es poden oferir pronòstics universals, sí que em permeto apuntar alguns trets molt genèrics: 

En aquest any la fusta serà l’element predominant. Aquest  element sol portar enuig i enguany n’hi haurà amb escreix, la qual cosa es traduirà en disconformitat i potser en algunes revoltes.

- Tot i això, també presenta certa harmonia ja que tant l’element com l’animal de l’any són fusta i no es troben en conflicte.

- Totes les persones que tinguin algun Gos a la seva carta de 4 pilars, viuran un any de reptes. En quin àmbit de la vida els experimentaran tindrà a veure amb el lloc que ocupi aquest gos en la seva carta. Per exemple, si és al pilar de l’hora, tindrà a veure amb els fills; si és al pilar del dia, seran relatius a la parella; si és al del mes, es relacionaran amb la feina; i, si es troba al de l'any, amb lleis, burocràcia, autoritat o similar. A tots ells, els mestres xinesos els recomanen de dur a sobre un amulet en forma de Gall, ja que, segons l’astrologia xinesa, és l’animal que té una millor relació amb el Drac i, d’aquesta manera, aquest es calma.

Sigui com sigui, us desitjo un bon Any del Drac!

Més informació sobre el fengshui de l'Any Nou Xinès (cures estrelles anuals)

Quin any serà el 2024 segons el calendari xinès?

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada