Translate

divendres, 26 de gener del 2024

Feng Shui: El Feng Shui de l'Any Nou Xinès

L’Any Nou Xinès, que s’iniciarà el pròxim 4 de febrer, suposarà l’arribada  de noves energies que influenciaran no només les persones (segons la seva Carta de 4 Pilars o carta astral feta amb astrologia xinesa), sinó també els espais (llars, negocis, comerços).

Les anomenades estrelles, o energies, anuals canvien cada any i són les mateixes per a tots els mapes. Entre elles, cal tenir sempre en compte, com a mínim, l’estrella 2, perquè pot comportar problemes relatius a la salut, i l’estrella 5, que sol provocar imprevistos desagradables, sovint relacionats amb despeses.

El sector Est (E) de totes les cases ara compta amb la presència de l’estrella 2 anual. Enguany es mourà al sector Sud-Est (SE).

Per tal de neutralitzar-la, s’hi ha de col·locar una carbassa (o Wu Lu) com la de la imatge, amb un forat al cos superior i pintada de daurat. No és per casualitat que els antics metges xinesos la feien servir com a recipient per desar i transportar els remeis curatius.

El sector Nord-Oest (NO) ara compta amb la visita de l’estrella 5 anual, que cal curar sempre perquè pot portar imprevistos desagradables, sovint relacionats amb despeses. A partir de febrer serà a l’Oest (O).

Per tal guarir la visita de l’estrella 5  s’usa un bol de metall (o que sembli metàl·lic) daurat que contingui 1 kg. de sal gruixuda i unes gotes d’aigua.  

Ni la carbassa ni el bol poden estar ocults –sota o damunt d’un moble- però mai tancats.

He trobat una frase de Rodika Tchi, que es dedica al fengshui com jo mateixa  però al Canadà, que diu: “Tracta la teva llar com tractes el teu millor amic”.  I hi estic d’acord, perquè tal com sigui casa teva, serà la teva ment.

Si desitgeu ampliar la informació sobre l'Any Nou Xinès, tant pel que fa al Fengshui com pel que fa a l'Astrologia Xinesa, apunteu-vos al taller "Com aprofitar l'energia de l'Any del Drac". Serà el dissabte, dia 3 de febrer de 2024, de 18 a 19 hores. Preu: 10 euros. Activitat en línia  (s’enregistrarà per a les persones inscrites que no puguin seguir-la en directe). No cal tenir coneixements previs.

Quin any serà el 2024 segons el calendari xinès?

Algunes prediccions per a l’Any del Drac

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada