Translate

divendres, 3 de maig del 2024

Astrologia Xinesa: Llegir la salut

A través de l’astrologia podem esbrinar, entre moltes altres coses, la fortalesa de la salut d’una persona i quins són els seus punts febles. Aquesta informació ha de servir no per espantar sinó per prevenir, ja que els astres condicionen però no determinen. Si, posem per cas, ens diuen que la consultant pot patir del fetge, caldrà que aquesta en tingui cura abans que aparegui la malaltia (per exemple, no bevent massa alcohol, fent cures per netejar-lo amb herbes com el card marià, etc.)

Una vegada, en una lectura dels 4 Pilars, o carta astral feta segons l’astrologia xinesa, vaig demanar a la noia en qüestió si sofria problemes d’esquena, perquè això és part del que mostrava la seva carta, i em va respondre que no. Més tard, en demanar-li a què es dedicava, va resultar que treballava en l’àmbit de la salut i que, concretament, intervenia en la curació de problemes d’esquena. Un cas curiós: com que ella es nodria d’aquesta energia i la feia servir per sanar els altres, a ella no l’afectava.

La majoria de persones que acudeixen a mi perquè els ensenyi 4 Pilars són professionals de la Medicina Tradicional Xinesa. Aquesta eina els ajuda a determinar i a entendre millor la tipologia de cada pacient. Amb una interpretació acurada es pot establir si tendeix a ésser un malalt crònic o no, si la seva capacitat de resposta a un tractament és ràpida, en quins moments de la seva vida pot estar més exposat a una malaltia i de quin tipus.

Una Carta de 4 Pilars es composa d’elements i dels animals del zodíac xinès. Cadascun de tots ells equival, també, a una part del cos. Així mateix, determinats xocs entre elements i entre animals així com la proporció d’elements ens ofereixen informació sobre la salut. Per exemple, una carta amb terra excessiva i molta aigua indica una alta probabilitat de problemes de pàncrees o digestius i estats depressius.

Insisteixo, però, que el pronòstic ha de servir per tenir més cura d’un mateix i garantir, així, una bona salut.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada