Translate

divendres, 22 d’octubre del 2010

Feng Shui personal: Trobar el vostre camí

Diuen els astròlegs que tots naixem amb un camí assenyalat i que, fins que tenim 30 anys, l'entorn -societat, pares, educadors...- ens en sol allunyar en molts casos. A partir d'aquesta edat moltes persones inicien el retorn al camí del qual es van desviar i d'altres no en prenen consciència.

Parlar d'un camí "marcat" no vol dir que el destí estigui escrit sense marge de lliure elecció sinó que hi ha una via on les coses ens resultaran més fàcils i que som ben lliures de seguir o no. Aquest camí es pot "llegir" als 4 Pilars.

Dit això, assenyalar també que canviar de camí de vida no vol dir, tampoc, canviar de professió o de forma de vida. Moltes vegades, tan sols suposa variar-ne l'enfocament.

Per trobar el vostre camí -si us cal-, us proposo que proveu d'escoltar el vostre interior i sentir el que diu al marge dels condicionaments externs.

Per ajudar-vos en aquest exercici, col·loqueu en un lloc ben visible d'un espai íntim una fotografia vostra -o de vosaltres amb la vostra família- avançant plegats per un camí bonic al costat d'una altra en què només hi surti el camí. D'aquesta manera us programareu per cercar el vostre camí -imatge del camí buit- i per trobar-lo -imatge vostra anant endavant en aquest camí-.

El pensament judeocristià ens ha fet creure durant segles que hem vingut a aquest món a patir i costa alliberar-se d'idees tan arrelades. Tanmateix, us heu de convèncer que el vostre camí de vida mai no pot ser el patiment. Per tant, si el trieu bé, us ha de fer sentir feliços i en pau. El vostre camí -si és veritablement el vostre i no heu errat la ruta- ha de ser fàcil.

Una eina com els 4 Pilars ens ofereix ajut per trobar aquesta ruta.


Contacte: fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada