Translate

dijous, 2 de gener del 2014

Astrologia Xinesa: 2014, l’any del Cavall de Fusta

El Cavall (en xinès, Wu) representa el migdia, el moment en què el sol es troba al seu punt més alt i més Yang. Per això, regeix l’estiu i es troba al Sud. Simbolitza la companyonia, el lideratge; en definitiva, les actituds considerades més Yang o masculines. I no s’ha de confondre gènere amb naturalesa, tenint en compte que tots tenim una part masculina i una part femenina.

Les persones que tenen aquest animal a la seva Carta de Pilars són considerades independents, fortes, impetuoses, apassionades, orgulloses i, de vegades, imprudents. Mai no passen desapercebudes i gaudeixen d’una excel·lent disposició social. No els agrada que els portin la contrària ni tampoc els canvis de plans. Si els fereixen més val no ser-hi a prop.

El Cavall –que sempre és fet de Foc i Terra- més la Fusta que l’acompanya aquest any portaran, en línies generals:

- Beneficis a les indústries vinculades al Foc i a la Fusta.  A l’element Foc s’hi associen l’energia, els oficis relacionats amb el petroli i productes químics, la televisió, els espectacles, l’organització d’esdeveniments, l’oci en general, l’humor, la pastisseria, les joguines i les professions relacionades amb els ulls i amb l’escalfor. Relacionat amb l’element Fusta es troba tot el que té a veure amb l’ensenyament, les plantes, la roba, la literatura, l’estètica, la creativitat,  les professions relacionades amb el paper o la fusta i el comerç.

- Moltes accions impulsives i, a voltes, atropellades així com conflictes interpersonals, esperonats per malentesos i manca de comunicació.

 Sorgiment –o reforç- de molts líders per conduir cap a la millora.

- Perill d’incendis a grans extensions de boscos.

Les principals recomanacions per adaptar-nos a l’energia d’aquest any són:

-  Avançar amb empenta però amb mesura a partir de lliçons apreses en el passat.

- Expressar-nos sempre que calgui per evitar malinterpretacions.

- Mantenir la nostra ment ben oberta i no pressionar ni pressionar-nos ni deixar-nos pressionar.

Totes aquestes consideracions són de caire general. Per aprofundir en tot allò que el nou any representarà per a cada persona és precís calcular i analitzar la seva Carta de Pilars i treure'n les conclusions oportunes.


Més informació: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada