Translate

dilluns, 30 de desembre del 2013

Astrologia Xinesa: Les 12 branques

Quan transformem els valors de lloc, hora, dia, mes i any de naixement d'una persona a les variables de l'Astrologia Xinesa es tradueixen en una Carta de 4 Pilars.

Això és: un pilar per a l'hora, un pilar per al dia, un pilar per al mes i un pilar per a l'any.

Cadascun d'ells estan formats per una part superior -anomenada "tronc"- composta d'un element amb qualitat de yin o yang i una part inferior -anomenada "branca"- composta d'un dels 12 animals amb què treballa l'Astrologia Xinesa, cadascun d'ells està format per un o més elements yin o  yang.

Gener és el mes del Bou (en xinès, Chou), un animal que expressa estabilitat i fiabilitat. Treballa de manera dura i constant –fins i tot obstinadament– per construir els fonaments de l’èxit. Jutja pels mèrits i no pels resultats i és difícil entabanar-lo amb adulació o informació enganyosa. A dins seu, però, s’hi amaga un artista romàntic. S’associa a les professions relacionades amb la terra i els edificis.

Si voleu conèixer sobre els animals que corresponen a d’altres mesos, feu clic aquí 

Si desitgeu saber quins són els 4 animals o "branques" que hi ha a la vostra Carta de Pilars i què signifiquen per a vosaltres, demaneu informació a fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada