Translate

dimarts, 17 de desembre de 2013

Feng Shui: 3 consells per preparar el Nadal

La preparació del Nadal és una gran oportunitat per fer neteja -material i espiritual- i posar ordre. Aprofiteu per revisar els llaços -físics o psíquics- que us uneixen a coses, persones i fets i prepareu-vos per fer una renovació anual.

Alguns consells:

- La brutícia acumulada i l'amuntegament de coses pendents d'arxivar, desar o llençar -en definitiva, el desordre- generen una energia poc favorable.

- Diuen els xinesos que cap on va l'atenció va l'energia. Per tant, com menys objectes innecessaris tinguem, disposarem de més energia per a nosaltres.
Per això és molt recomanable revisar armaris, calaixos i racons i eliminar tot allò que està trencat, que no ens agrada o que no ens fa servei.

- Tanmateix, tan o més important que això és fer el buit pel que fa a les emocions. És bo revisar les promeses no complertes i les baralles i els ressentiments que ens fan de llast.

Si desitgeu dur-ho a la pràctica, trobareu aquests consells més desenvolupats en aquests tips ja publicats:

- Neteja emocional

Desitjo que gaudiu d'unes Bones Festes amb salut, pau i harmonia i que la llum del Nadal sigui l'energia que us il·lumini l'any vinent!Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada