Translate

dilluns, 16 de desembre del 2013

Feng Shui: Locals comercials condemnats a tancar?

Us heu fixat mai que hi ha locals d’èxit –amb botigues que hi romanen molt de temps amb un bon nivell de vendes- i locals que semblen estar “maleïts” perquè la rotació de botiguers mai no s'atura? Tots coneixem botigues on mai no hi ha un negoci que hi duri gaire, o no?

Està clar que si, per exemple, obrim un restaurant i el menjar no és bo, els cambrers són ineficients i antipàtics, és car i, a sobre, és al costat d’un altre restaurant on tot són “flors i violes”, l’haurem de tancar abans de dir “Bon dia”.

Al marge d’això –és a dir, que el que la metafísica xinesa en diu “la sort de l’home” o les-accions-que-una-persona-decideix-de-fer-i-fa ha d’estar ben treballadael Feng Shui també hi té molt a dir.

El Feng Shui Tradicional treballa –a banda de tenir en compte la Forma o el Paisatge- amb alguna Escola de la Brúixola, com per exemple la de les Estrelles Volants, en què, a partir de la data de naixement d’un espai i  dels graus exactes d’orientació de la seva façana, elabora un “mapa d’estrelles” del local.
 
Aquest mapa ofereix molta informació que ens permetrà saber si el lloc és adequat; si és que ho és, quina mena de negocis hi poden ser més adients i com l’hem d’harmonitzar per treure’n el millor partit possible.

El moment de triar una botiga és una bona ocasió per demanar els serveis d’un consultor de Feng Shui. Després potser ja és massa tard...


Per a més informació: fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada