Translate

dilluns, 14 de juliol del 2014

Feng Shui viscut: 5 aspectes millorables d’aquest espai de treball


En aquest espai observem aspectes positius. Així, es veu net i endreçat, és bonic i disposa de bones vistes i de llum natural.

Tanmateix, algunes coses serien millorables des del punt de vista de les formes. Quines?

1. Els vidres fins a terra representen una pèrdua d’energia. N’he parlat en un altre post. Per llegir-lo, feu clic aquí.

2. Aquests, a més a més, semblen no disposar de cap mecanisme que permeti de tancar (persiana, cortina…) Ho he comentat en un altre article. Per consultar-lo, en aquest enllaç.

3. Les persones que hi treballen seuen l’una al davant de l’altra i això sol simbolitzar enfrontaments. En parlava a la meva darrera publicació que podeu veure aquí.

4. També, tot i que les cadires disposen de raspatller i braços –adients per complir la teoria dels 5animals-, la majoria dels empleats tenen l’esquena exposada a qualsevol persona que els observi des del darrera i això sense dubte no contribuirà al seu benestar.

5. La paret és massa fosca. Segons el Feng Shui, el color de les parets sempre ha de ser més clar que el terra i més fosc que el del sostre. Amplieu aquesta informació, aquí.

Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada