Translate

dijous, 18 de setembre del 2014

Astrologia Xinesa: La tardor arriba carregada de …


En totes les disciplines que giren al voltant de la metafísica xinesa es treballa amb els 5 elements: foc, terra, metall, aigua i fusta.

En Feng Shui s’assimilen a colors, formes, materials i representacions simbòliques.

En 4Pilars (Astrologia Xinesa), a entorns, actituds, activitats i professions.

En Medicina Tradicional Xinesa, a parts del cos, emocions, aliments, sabors, etc.

En aquest marc ampli, cadascuna de les estacions també s’associa a un element. A l’inici de la primavera, vaig parlar de l’element que hi predomina: la fusta; al començament de l’estiu, vaig escriure sobre el foc.

La tardor ve carregada de metall. L’energia d'aquest element s’associa, entre d’altres, al moviment cap endins.

A totes aquelles persones a qui convingui metall per equilibrar els seus 4 Pilars(Astrologia Xinesa)–és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  els mesos d’agost, setembre i octubre representaran un bon moment.

Ja que parlem de metall, fem un repàs d’allò que representa.

- En Feng Shui: Pedres com el quars, diamants, gemes; escultures de marbre, bronze o ferro; joies; flors seques o quadres de tardor; pissarra, granit, ciment; superfícies blanques o brillants i teles metal·litzades; colors blanc, daurat, platejat, gris i tots els colors amb lluentors metàl·liques; formes rodones, ovalades, cúpules i arcs; també els sons metàl·lics (piano, campanes, etc.)

- En Astrologia: Prendre decisions, fixar-se objectius, planificar, controlar, dirigir, liderar, investigar.

- En Medicina Tradicional Xinesa: Els pulmons i l’intestí gruixut, el nas i l’olfacte, la pell, i els pèls, els aliments picants i la tristesa.


Contacte: fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada