Translate

dilluns, 15 de setembre del 2014

Feng Shui: 3 passes per a l’acompliment dels bons propòsits

La finalització de les vacances escolars i el començament del nou curs acadèmic marquen el retorn a la mal anomenada “normalitat” i, amb ella, el reinici de molts aspectes de la vida de força persones.

Com passa amb l’arribada de l’Any Nou, els propòsits de millora prenen protagonisme.

Com ens pot ajudar el Feng Shui a acomplir-los? L’espai on vivim i/o treballem parla de nosaltres i ens condiciona més que no ens pensem. Modificant-lo, podem treballar diferents àmbits vitals.

Per on començar?

1. ENDRECEU, NETEGEU I BUIDEU

Per posar ordre en nosaltres mateixos, cal endreçar el nostre entorn i alliberar-nos de tot allò que no necessitem i que ens resta energia.

Si patiu bloquejos en l’àrea laboral, apliqueu aquests principis al lloc on treballeu (reviseu arxius –també els digitals-, assegureu-vos que disposeu d’espai on desar els nous projectes…)

Article relacionat: Fer el buit

2. REVISEU LA SIMBOLOGIA QUE US ENVOLTA

L’ésser humà és un animal simbòlic. Tot allò que decora casa nostra o la nostra oficina ens condiciona: de vegades molt directament; d’altres, de forma subtil, gairebé imperceptible a nivell conscient però eficaç en el fons.

Heu d’intentar que el que veieu a la vostra vivenda o al vostre despatx sigui afí als vostres propòsits.

Per exemple, si us sentiu sol, si el vostre objectiu és relacionar-vos més amb els altres, fer més amics, eviteu representacions de persones soles, melancòliques o tristes i, per contra, col·loqueu algun element que expressi dualitat, cosa completa, com ara un sol i una lluna o el símbol del tai chi (ying/yang).

3. REPRESENTEU EL VOSTRE ÈXIT

Centreu-vos en un sol propòsit: de mica en mica s’omple la pica. Heu de creure fermament que la seva consecució és possible.

Col·loqueu en un lloc ben visible (com a la vora de la vostra taula de treball, a la vostra tauleta de nit, a l'espai on us vestiu...), l' "abans" d'aquest desig; és a dir, alguna cosa que el representi.

Al costat de l'anterior, poseu-hi el "després" o, el que és el mateix, quelcom que el simbolitzi.

Assolit un propòsit, treballeu-ne un altre i així successivament. 

Per damunt de tot, però, heu de confiar en vosaltres: els vostres pensaments creen realitats. I l’entorn, l’energia amb la qual treballa el Feng Shui, us acompanya.



Contacte: fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada