Translate

dijous, 30 d’octubre del 2014

Feng Shui: 5 dubtes freqüents sobre el Feng Shui per a empresaris

1. Funciona?

El Feng Shui Tradicional es practica des de fa 3.000 anys. El Feng Shui és una eina de millora.

La seva aplicació resulta útil tant a les llars com a les empreses. En un moment de reptes i canvis, qui no desitja fer servir totes les eines possibles?

Joseph Yu, un dels meus mestres, sempre diu: “No es tracta de creure-ho sinó de provar-ho”.

2. És car?

No, sense cap mena de dubte.

El Feng Shui professional no s’estudia als llibres que es troben a les prestatgeries d’autoajuda de les llibreries.  Ben al contrari, se sol transmetre oralment, preservant la tradició, i  el cost d’aprendre’n sol ésser alt. Cal tenir en compte que un bon assessor de Feng Shui ha dedicat moltes hores al seu aprenentatge.

Per realitzar un bon assessorament:

- Visitarà el lloc a treballar, per recollir totes les dades que necessita i per mesurar amb precisió tot el que li cal.
- Traslladarà sobre un plànol tota la informació que extregui de les dades obtingudes. 
- L’analitzarà en profunditat i elaborarà una informe escrit detallat que inclourà totes les observacions a tenir en compte i totes les recomanacions que consideri oportunes
- Farà dues visites més. Una, per explicar a fons el contingut d’aquest informe i, la darrera, quan es consideri adient resoldre dubtes i revisar les millores.
Es pot obtenir un estudi a partir de 300 euros, tot depenent de les característiques de la consultoria a realitzar (situació, superfície, nombre d’empleats).

3. El Feng Shui és decoració?

No.

Si bé és cert que l’aplicació dels seus principis repercuteix sobre la decoració i cerca la bellesa i l’harmonia, és quelcom més profund.

4. La meva empresa semblarà una pagoda xinesa després d’aplicar-hi els principis del Feng Shui?

No.

El Feng Shui ben fet fuig de supersticions. Un espai ha de reflectir la personalitat dels seus propietaris i, per tant, ha d’adequar-se a les seves preferències, a l’ús que se’n fa, a la imatge de l’empresa, etc.

5. Quan és el moment per demanar assessorament de Feng Shui?


Aprofitant el moment de fer reformes,  repintar o redecorar, de donar ús a un espai que abans no es feia servir, de triar un nou local i/ de crear o modificar la imatge corporativa.


Demaneu informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada