Translate

dimecres, 8 d’octubre del 2014

Feng Shui: On col·locar una font i per què serveix?

Les fonts en Feng Shui serveixen per activar un sector que disposi d'energia adequada per potenciar la prosperitat  En aquest sentit, equivalents a una font són un aquari, una piscina, un estany, etc.

Ara bé:

- A cada casa el lloc adient per a una font o similar és diferent. Cal determinar-lo mitjançant un estudi aprofundit i acurat de Feng Shui Tradicional.

- Si col·loquem aquesta mena d’elements decoratius sense coneixement de causa podem activar energies que potenciïn aspectes desfavorables.

El Feng Shui Tradicional, o Clàssic, aplica els coneixements de l'Escola de la Forma o del Paisatge i l'Escola de la Brúixola.

La primera estudia el paisatge -natural, urbá o d'interior- així com la llum, els sons i d'altres variables.

La segona se serveix de càlculs basats en les orientacions cardinals i en l'impacte de determinades constel·lacions sobre l'energia terrestre i l'Escola dels Estels Volants (Xuan Kong Fei Xing) en forma part.

Aquesta usa la brúixola (Luo Pan) amb la màxima precisió ja que la divideix en 24 sectors de 15 graus. Així, per a cada orientació, considera 3 sectors. Per exemple: S1, S2, S3, N1, N2, N3, etc.

Aporta una novetat respecte de la resta d’escoles. Això és la consideració dels cicles de temps; és a dir, l’anàlisi de com un espai canvia la seva sort amb el pas dels anys.

Les seves fórmules són les més complexes. Treballa amb 9 energies o estrelles amb significats que van evolucionant al llarg del temps. Cadascuna d’elles s’associa a un dels 5 elements i a diverses simbologies i ofereix molta informació sobre les energies presents a les diferents estances d’un habitacle o d’una empresa i el que és més important sobre com harmonitzar-les. Aquesta anàlisi és la que ens permet determinar on convé posar una font i on no.



Demaneu més informació sense compromís a fengshui@montsemilian.com


A l'Escuela de Sabiduría Online Corazón Alado, trobareu el meu Curs online d'Introducció al Feng Shui i d'altres molt interessants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada