Translate

dimarts, 30 de desembre del 2014

Astrologia Xinesa: El cinquè element

Amb el pas de les estacions hem anat descobrint quin element -dels 5 que són presents a la cultura xinesa- hi anava associat i què representava en les diferents disciplines taoistes.


Per tant, manca parlar de l’element terra.

L’any xinès està format per mesos lunars de 29 o 30 dies que comencen amb la lluna nova. Per això l’any nou xinès té lloc entre el 21 de gener i el 20 de febrer.

Les estacions xineses sempre comencen a mig camí entre els equinoccis i els solsticis. Entre una i altra, hi ha una interestació de 18 dies en què es produeix la transició d’un element a un altre. Aquestes interestacions es relacionen amb l’element terra.

Fem un repàs d’allò que representa:

- En Feng Shui: Maons; ceràmica; terracota; obres d’art en què predomina la terra; colors grocs i terres –marró, beix-; deserts; formes quadrades.

- En 4 Pilars: Expressar-se amb calma, ésser l’ànima d’alguna associació, reunir persones, professsions com; pel que fa a professions: coreògraf, comptable, constructor, administrador de finques, enginyer, advocat, agent d’assegurances, consultor, responsable de recursos humans, agricultor.

- En Medicina Tradicional Xinesa: La melsa i l’estómac, els llavis, el tacte, els músculs, el gust dolç, la inquietud.


Si desitgeu saber quins són els vostres elements favorables i com potenciar-los, demaneuunainterpretació de 4 Pilars a fengshui@montsemilian.com (telèfon: 645 13 69 97)

Si desitgeu aprendre Feng Shui, a  l'Escuela de Sabiduría Online Corazón Alado, trobareu el meu Curs online d'Introducció al Feng Shui i d'altres molt interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada