Translate

dimecres, 17 de desembre del 2014

Astrologia Xinesa: L’hivern arriba carregat de...

Les disciplines taoistes, totes elles d’origen xinès, comparteixen conceptes bàsics com Qi (o Chi, energia), Yin/Yang i 5 elements.

Quan es treballa amb Feng Shui aquests 5 elements esdevenen direccions, colors, formes, materials i representacions simbòliques.

Quan s’interpreten els 4 Pilars (Astrologia Xinesa) fan referència a entorns, actituds, activitats i professions.

Quan es tracta de Medicina Tradicional Xinesa, corresponen a parts del cos, emocions, aliments, sabors, etc.

Si la primavera venia carregada de fusta; l’estiu, de foc i la tardor, de metall, l’hivern arriba ple d’aigua. L’energia d'aquest element s’associa, entre d’altres, al moviment descendent i al Nord.

A totes aquelles persones a qui convingui aigua per equilibrar els 4 Pilars–és a dir, es tracti d’un element favorable per a elles-  els mesos novembre, desembre i gener representaran un bon moment.

Fem un repàs d’allò que representa:

- En Feng Shui: Fonts d’aigua, llacs, piscines, estanys, aquaris; vidre i cristall; obres d’art amb cascades, rius, peixos, i qualsevol element marí; colors negre, blau, verd aigua; formes ondulants, irregulars i asimètriques.

- En 4 Pilars: Comunicar, viatjar, relacionar-se i professions vinculades al periodisme, al turisme, al transport, al mar i totes aquelles en què ens haguem de desplaçar o parlar molt.

- En Medicina Tradicional Xinesa: Els ronyons i la bufeta, l’orella i l’oïda, els ossos i el cabell, la por, el sabor salat, les mongetes i el porc.


Si desitgeu saber quins són els vostres elements favorables i com potenciar-los, demaneu unainterpretació de 4 Pilars a fengshui@montsemilian.com (telèfon: 645 13 69 97)

Si desitgeu aprendre Feng Shui, a  l'Escuela de Sabiduría Online Corazón Alado, trobareu el meu Curs online d'Introducció al Feng Shui i d'altres molt interessants. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada