Translate

divendres, 9 d’octubre del 2015

Feng Shui personal: Sigueu generosos amb la vida

Aquest post sobre actituds personals i prosperitat no és del tot nou. 
En aquest enllaç trobareu un article de fa un temps sobre aquest tema.
En torno a parlar perquè sovint s'observen actituds com la de no valorar prou ni el temps, ni el coneixement ni la feina dels altres, la de deure diners (i no parlo d'hipoteques, bancs i caixes, no; parlo de deure diners a més petita escala), la de malparlar d'algú o envejar-lo. Aquestes actituds no són bones per a qui les practica, perquè generen bloquejos de tot tipus, i especialment econòmics.
Si sou víctimes d'aquestes situacions, recordeu que la manera com reaccioneu és la que realment us pot afectar perquè tot té un efecte rebot. 
Moltes persones que em demanen estudis de Feng Shui tenen interès en potenciar la seva prosperitat i, certament, aquesta disciplina milenària hi pot donar un cop de mà. Tanmateix, sempre insisteixo que, per anar bé, la sort de l'home (és a dir, el que hom fa i deixa de fer) ha d'anar aliniada amb la sort de la terra (l'energia de l'entorn amb què treballa el Feng Shui).
Dit això, un exemple: Si encarregues una feina, te la deixen a preu regalat però, això sí, te la fan sense escatimar temps ni esforços i no la pagues, què n'esperes?
Retenir diners que no ens corresponen és com retenir l'energia i tant una cosa com l'altra han de fluir. Sigueu generosos amb la vida i la vida ho serà amb vosaltres.
En el meu proper post parlaré de com el Feng Shui pot ajudar a potenciar la prosperitat.

Si us puc ajudar en alguna cosa, em trobareu a la vostra disposició a fengshui@montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada