Translate

divendres, 24 de març del 2017

Feng Shui i astrologia xinesa: Estudies, treballes o et disperses?

Hi ha persones a qui els costa molt de concentrar-se. Si poseu un munt de coses en marxa i us costa d’acabar-ne alguna, si teniu una criatura que a l’hora de fer els deures es distreu amb facilitat, aquest article és per a vosaltres.

La nostra personalitat determina molt aquest aspecte. En astrologia xinesa, segons la qual totes les energies s’expliquen per la suma dels anomenats “5 elements” (foc, terra, metall, aigua i fusta), la dispersió s’associa a aquest darrer, ben bé com una planta que creix en totes direccions, sense que ningú no la retalli.

Tanmateix, l’entorn ens pot ajudar a centrar-nos una mica. Aquí, alguns consells:

-    Feu una bona neteja de l’espai de treball, ventileu-lo, poseu-hi ordre i llenceu tot allò que no faci servei.

-   Al damunt de la taula deixeu-hi, tan sols, allò que us ocupa. Endreceu tots els altres temes pendents per tal que restin fora del vostre camp de visió.

-    Orienteu la taula de manera que al davant no hi hagi res que us distregui. Si pot ser una paret buida, perfecte.

-     Malgrat el punt anterior, heu de poder veure la porta d’entrada de l'habitació on sou. Es tracta de treballar com més tranquils millor sense que us emporteu un bon ensurt si algú apareix de sobte.

-     La cadira –a banda de resultar còmoda- ha de protegir bé l’esquena i ha de tenir braços per disposar -a partir de la simbologia que això representa- de protecció, seguretat i estabilitat.


Es recomana també assegurar-se, amb l’ajut d’un expert, de no romandre al damunt de cap geopatia. També, conèixer quines són les nostres orientacions favorables

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada