Translate

dimarts, 5 de juny del 2018

Feng Shui: Decoració i obstacles


Si, com deia Churchill, “nosaltres donem forma als edificis i ells ens donen forma a nosaltres”, no és menys cert que la decoració de casa nostra parla molt de nosaltres. Malgrat que no ho sembli o no hi fem cabal, la simbologia ens condiciona més que no ens pensem.

Hi ha algunes maneres de detectar vides amb obstacles i entrebancs de mena diversa.

Per exemple:

1.       Tot allò que no ens deixa obrir portes i finestres sense xocar.

Bé sigui perquè hi ha mobles o roba penjada al darrera o d’altres.

Si és el nostre cas, podem minimitzar aquest xoc tot eliminant allò que fa nosa o, si no és possible, col·locant un topall salvador que eviti la col·lisió.

Si la vostra existència presenta sempre frens als vostres propòsits, comenceu per fer un repàs de com obren les vostres portes i finestres i poseu-vos mans a l’obra.

  1. No podem accedir bé al llit perquè no hi ha espai.

Hi ha llits que, en observar-los, no saps què és més difícil, si ficar-s’hi o sortir-ne, perquè hi manca algun (o tots dos) dels passadissos laterals necessaris per accedir-hi amb comoditat. Si de tots dos membres d’una parella és un qui té poc espai al seu costat, és probable que sigui el qui pateixi més dificultats, tant en la relació com en la vida en general. Si hi dorm sol, acostuma a costar que amb un dels dos accessos limitat pugui assolir una relació estable.
                                                                                                                   
  1. Escales amb objectes decoratius als graons.

Per les escales s’hi ha de poder pujar i baixar sense entrebancar-se. Per això, tot i que és cert que fan goig, és millor no posar-hi ni espelmes, ni testos amb plantes ni cap altra cosa. No només evitarem ensopegar sinó que, a més, patirem menys barreres en tots els sentits.

fengshui@montsemilian.com
www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada