Translate

diumenge, 6 de desembre del 2020

Astrologia xinesa: Viatge al futur


S’acosta l’inici d’un nou any i, vista l’experiència d’aquest, ja hi ha persones que em demanen què diu del 2021 l’astrologia xinesa.

No sóc de fer massa prediccions perquè cadascú té una carta de 4 pilars pròpia i les noves energies que arriben amb el canvi de cicle no afecten tothom de la mateixa manera. Només cal veure com la pandèmia no ha estat ni serà el mateix per a totes les persones. Sigui com sigui, sempre es poden apuntar alguns trets generals.

Del 2020 deia, entre d’altres coses, que “la rata representa l'inici del cicle dels dotze animals del zodíac xinès i presagia nous inicis i renovació” i no hi ha cap mena de dubte que res no serà igual a partir d’ara.

També afirmava que “pel que fa a l’economia, serà un any en què es viurà certa recessió causada, sobretot, per la por de moltes persones, por que probablement es manifestarà també en d'altres àmbits.“ I em penso que em vaig quedar curta.

Sobre el 2021 en parlaré en un altre article, quan s’acosti Cap d’Any. Tanmateix, avui us vull fer una proposta.

En astrologia xinesa, el que s’anomena un “pilar” es composa d’un element (dels cinc possibles) i un animal dels dotze del seu zodíac. Si el pilar que representa el 2020 està format per metall yang (Geng) i la rata (Zi), el 2021 ho estarà per metall yin (Xin) i el bou (Chou). Passa que no només els anys tenen un pilar sinó que també els mesos, els dies, les hores, els minuts... i fins l’infinit.

El cas és que el pilar del proper dia 24 de desembre serà igual que el del 2021. Per tant, si esteu atents a l’energia que us portarà aquest dia (com us sentiu, què us passa), tindreu un petit tastet de l’energia que viureu l’any vinent. Serà com viatjar al futur per a estar-hi una estoneta.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

1 comentari:

  1. Moltes gràcies bonica, estaré atenta com cada dia, però el 24 amb més intenció. Una abraçada

    ResponElimina