Translate

divendres, 3 de desembre del 2021

Més enllà del Feng Shui: Atreviu-vos a ser el vostre mestre

L’article d’avui és un petit homenatge a Suzanne Powell, que ens va deixar fa un parell de setmanes als 58 anys. El títol que li he escollit correspon a una de les frases que més repetia.

Va néixer a Irlanda i, després de finalitzar els seus estudis universitaris a Belfast, va fer la maleta per anar a instal·lar-se a Barcelona. A l’equipatge, hi duia un pronòstic greu, ja que havia estat diagnosticada d’un càncer en fase avançada. Havia renunciat a qualsevol tractament convencional i decidit perseguir els seus somnis. Es va posar en mans de la medicina natural, va canviar els seus hàbits per complet i va superar la malaltia.

Amb el temps va esdevenir una guru que impartia, amb el seu estil inconfusible i un gran sentit de l’humor, conferències i formació arreu del món i escrivia llibres. A Internet, trobareu, enregistrades, moltes de les seves intervencions. Fa alguns anys va traslladar la seva residència a Madrid.

Vaig tenir la sort d’assistir a un dels seus cursos i puc afirmar que l’ensenyament del que ella anomenava “toc zen” m’ha estat sempre de molta utilitat. Es tracta d’un sistema per alleujar determinats problemes de salut.

Deixa onze llibres publicats per l’editorial Sirio: El reset colectivo; Atrévete a ser tu maestro; Alimentación consciente; Menús conscientes; Conexión con el alma. Uniendo cielo y alma;  El càncer. Una guia sencilla y pràctica;  Despertad humanos. Ha llegado la hora;  Cambia ya! Nuevos recursos para la salud, belleza y hábitat; Vivir en paz, morir en paz; Confía, todo es posible; i Detox. Cuerpo, Mente y Corazón. Aquest darrer ha estat pòstum.

Són part del seu llegat junt amb lafundacionzen.org, que va crear, i la seva filla, Joanna Powell, que segueix la seva petjada.

Us deixo amb un fragment d’Atrévete a ser tu maestro, amb agraïment a la Suzanne, per tot.

“Cuando la mente está en paz, el espíritu también disfruta de armonía. No puedes alcanzar la sabiduría si no hay calma. Y es importante recordar que la sabiduría no significa saberlo todo a la vez, sino saber aquello que necesites saber en el momento en que lo necesitas. Por lo tanto, lo único que precisas es tenir las herramientas necesarias para mantener la paz, la calma y la armonía en cualquier circunstancia. Eso es zen.”

fegshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada