Translate

divendres, 13 de maig del 2022

Més enllà del Feng Shui: Salut i benefactors

He dedicat alguns dels darrers articles a revisar les diferents seccions del mapa Bagua, que és el patró a partir del qual els consultors de fengshui poden calcular les estrelles o energies presents a cada sector de l’espai que estudien.

La seva divisió en àrees de la vida ens ajuda a aprofundir en el que s’anomena “la sort de l’home” (el que hom fa), la qual, unida a la sort de la terra (l’energia de l’entorn amb què treballa el fengshui) i la del cel (reflectida a les cartes de 4 pilars, cartes astrals fetes segons els principis de l’astrologia xinesa), compon l’existència d’una persona.

La salut es troba al centre del mapa perquè es tracta d’un pilar essencial a la vida, ja que és allò que aporta energia i, sense ella, resulta difícil tenir cura de la resta d’àmbits. Segons el fengshui, ens carreguem de bona energia amb la bellesa i fent allò que ens agrada.

Per tal que hi hagi vitalitat, a més, cal cercar l’equilibri, intern i extern, i tenir cura del cos, amb consciència, nodrint-lo d’allò que li va bé i allunyant-se d’hàbits tòxics o desfavorables.

Com assenyalen molts mestres esdevé complicat assolir el benestar espiritual quan alguna part del nostre organisme ens reclama atenció. En definitiva, si volem que l’ànima s’expressi cal cuidar el nostre cos físic com si fos un temple.

Per canviar sempre resulta adient comptar amb persones que ens donin suport i ens inspirin, tot i que de vegades costa molt deixar-nos ajudar. Sigui com sigui, mai no hem d’oblidar que el més gran benefactor per a nosaltres som nosaltres mateixos sempre i quan, a l’hora de millorar alguna cosa, no ho fem des del retret o la queixa.

fengshui@montsemilian.com

www.montsemilian.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada