Translate

dimecres, 27 de novembre del 2013

Astrologia Xinesa: Dia Mestre Foc


En el meu darrer post, parlava del Dia Mestre.
 
Es tracta de l’element que apareix a la part superior del Pilar del Dia i que defineix el més bàsic del caràcter d’aquesta persona.
 
Hi ha 10 tipologies que surten de multiplicar els 5 elements per la polaritat Yin / Yang. Per descomptat que es tracta d’una petita part de la Carta però un primer pas per a l’autoconeixement.
 
Dit això, cal considerar que és una ínfima expressió del que una Carta de Pilars pot revelar.  Evidentment, si parlem de 10 tipologies, està clar que aquesta dada esdevé molt genèrica i que cal interpretar-ne moltes més coses per acabar de perfilar la vida d’una persona a tots els nivells.
 
Avui parlaré de com són les persones Dia Mestre Foc.
 
Les persones Dia Mestre Foc Yang (en xinès, Bing) són molt generoses i  ho donen tot d’elles mateixes fins que s’esgoten  i, tot sovint, esgoten  els altres!
 
No endebades la imatge que les representa és el sol, que sempre crema perquè no té botó off  i que, si no vigilem, ens crema.
 
Són poderoses i vigoroses, irradien escalfor i aporten alegria però no es poden regular i això no sempre resulta adequat.
 
Les persones amb Dia Mestre Foc Yin (en xinès, Ding) també són generoses; tanmateix, d’una forma més tranquil·la. Es poden assimilar a la lluna, que fa llum però no crema; a una bombeta, que es pot tancar quan convé; a un forn, a la llum d’una esperma, al caliu de la llar…
 
Les persones amb Dia Mestre Foc, sigui Yang o Yin, solen lluir molt bones maneres i els encanta seguir les regles de protocol i cortesia.
 
Segur que alguns/es us hi sentiu identificats/des.
 
Si desitgeu més informació o sol·licitar la vostra Carta de Pilars, escriviu sense compromís a fengshui@montsemilian.com
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada